H Kingbet φτιάχνει παρολί με Champions League και... Ακρόπολις

Newsroom
H Kingbet φτιάχνει παρολί με Champions League και... Ακρόπολις

bet365

Σπουδαίες μάχες περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα όσον αφορά τα προκριματικά των μεγάλων ευρωπαϊκών διοργανώσεων, αλλά και το μπάσκετ.

Προγνωστικά Μακάμπι Χάιφα – Ερυθρός Αστέρας

Για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ η Μακάμπι Χάιφα υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα και ο ενθουσιασμός στις τάξεις των γηπεδούχων παραμένει τεράστιος. Παρουσιάζονται πανίσχυροι εντός έδρας οι Ισραηλινοί και η ώθηση που παίρνουν από τον κόσμο τους είναι τεράστια. Δεν είναι τυχαίο ότι έριξαν τέσσερα γκολ τόσο στον Ολυμπιακό, όσο και στον Απόλλωνα Λεμεσού. Σίγουρα ο Ερυθρός Αστέρας υπερτερεί σε εμπειρία, αλλά απόψε καλείται να αγωνιστεί χωρίς τον ηγέτη και πρώτο του σκόρερ Πάβκοφ. Σίγουρα μια απώλεια που δεν αποκλείεται να στοιχίσει στους Σέρβους. Έχουμε την αίσθηση πως οι γηπεδούχοι στο Μακάμπι Χάιφα - Ερυθρός Αστέρας δεν θα ηττηθούν, αλλά ο άσος έχει μεγάλο ρίσκο και θα τον επιλέξουμε στο DNB για μεγαλύτερη ασφάλεια σε απόδοση 1.75!

Προγνωστικά Τζουργκάρντεν – ΑΠΟΕΛ

Για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ συγκρούονται η Τζουργκάρντεν με τον ΑΠΟΕΛ. Μια ματιά στα προηγούμενα ματς των Κύπριων θα μας δείξει ξεκάθαρα τον τρόπο που προσεγγίζουν τους αγώνες τους. Μπόλικη τακτική και πρώτο μέλημα το μηδέν στα μετόπισθεν. Τόσο κόντρα στην Μπότεφ, όσο και με την Κιζιλζάρ πήραν την πρόκριση χωρίς να δεχθούν γκολ με 4/4 under. Η Τζουργκάρντεν είναι σαφέστατα πιο επιθετική ομάδα, αλλά δεν θέλει με τίποτα να πάει στην Κύπρο με γκολ στην πλάτη. Θα προσπαθήσει να φτάσει σε μια επαγγελματική νίκη. Ματς που λογικά θα κινηθεί σε αργό τέμπο, κυρίως λόγω των φιλοξενούμενων. Το under στο Τζουργκάρντεν – ΑΠΟΕΛ έχει αξία στο 1.70!

Προγνωστικά Ελλάδα – Πολωνία

Τζάμπολ έχουμε απόψε στο πολυσυζητημένο τουρνουά Ακρόπολις, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ. Πριν λίγο καιρό είδαμε ένα γεμάτο γήπεδο στο φιλικό με τους Ισπανούς. Πολύς θα είναι ο κόσμος και πάλι κόντρα στην Πολωνία. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παίζει κανονικά, όπως και ο Σλούκας που μπήκε στην αποστολή ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις. Μαζί με τον Καλάθη συνθέτουν ένα διαστημικό δίδυμο στα γκαρντ. Οι Πολωνοί στα δύο προηγούμενα φιλικά παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων. Γνώρισαν ισάριθμες ήττες από την Ουκρανία με 88-60 και την Τουρκία με 94-78. Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η νίκη της Εθνικής μας ομάδας, αλλά το χάντικαπ των 22,5 πόντων είναι οριακό. Βλέποντας ότι στα δύο προηγούμενα παιχνίδια τους οι Πολωνοί δέχτηκαν 88 και 94 πόντους θα πάμε στο over 91,5 στο σύνολο των πόντων της Ελλάδας στο 1.90!

 

Τελευταία Νέα