Η γκολάρα του Κρόος και το βλέμμα του Ρομπέρτο Κάρλος! (vid)

Η γκολάρα του Κρόος και το βλέμμα του Ρομπέρτο Κάρλος! (vid)

bet365

Ο «special guest» στην τελευταία προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει της αναμέτρησης με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και η «ζωγραφιά» του Τόνις Κρόος. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΛΣΙΝΚΙ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΠΟΥΝΤΖΑΚΗΣ

Το Gazzetta βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου του Ελσίνκι και παρακολούθησε την τελευταία προπόνηση των Μαδριλένων ενόψει της αυριανής μονομαχίας με την Άιντραχτ στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ. Λίγα μέτρα δίπλα από εμάς, καθόταν ένας «θρύλος» των Ισπανών, ο Ρομπέρτο Κάρλος.

Ο Βραζιλιάνος, που έχει γράψει τη δική του ιστορία φορώντας τη φανέλα της «Βασίλισσας» παρακολούθησε το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Κάρλο Αντσελότι, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την εξάσκηση στα τελειώματα.

Την παράσταση, πάντως, έκλεψε ένα γκολ του Τόνι Κρόος στο οικογενειακό δίτερμα όταν αφού πήρε την μπάλα από αριστερά δοκίμασε ένα σουτ και έστειλε την μπάλα εκεί που ο Τίμπο Κουρτουά μπορούσε μόνο… να χειροκροτήσει τον Γερμανό χαφ. Η μπάλα βρήκε και στο δοκάρι πριν καταλήξει στα δίχτυα αναγκάζοντας τους οπαδούς της Ρεάλ που βρέθηκαν στις εξέδρες να σηκωθούν και να τον αποθεώσουν.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης έδειχναν σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης καλοδιάθετοι, ενώ δεν έλειψαν και αρκετά πειράγματα μεταξύ τους. Δείγμα της αυτοπεποίθησης που έχουν αποκτήσει μετά από τόσες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το υπέροχο γκολ του Τόνι Κρόος:

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=lVb7jvJNBi0&ab_channel=SportsVideosNew

 

Τελευταία Νέα