Άσος από Ιταλία μέχρι combo στη Σκανδιναβία από την Kingbet

Newsroom
Άσος από Ιταλία μέχρι combo στη Σκανδιναβία από την Kingbet

bet365

Προτίμηση σε δύο έδρες και μια φιλοξενούμενη στο σημερινό κυριακάτικο πρόγραμμα.

Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους. Πιστοί στο ραντεβού μας με το Gazzetta σήμερα, όπως και κάθε Κυριακή, θα κάνουμε την απαραίτητη περιήγηση το ποδοσφαιρικό κουπόνι. Μοναδικός στόχος μας το ταμείο, οι επιτυχίες. Έχουμε μπει για τα καλά στον Αύγουστο, ένα «στοίχημα-Pass» μας είναι σε όλους απαραίτητο. Μια τριάδα για όλα τα γούστα έβγαλε το σημερινό «μίξερ» στα προγνωστικά στοιχήματος. Χωρίς να καθυστερούμε περισσότερο όμως, πάμε να δούμε τι επιλέξαμε.

Ξεκίνημα από τη Super League Ελβετίας και το ματς Λουγκάνο-Λουκέρνη. Η γηπεδούχος και Κυπελλούχος Ελβετίας προέρχεται από αντιφατικά αποτελέσματα την εβδομάδα που μας πέρασε. Πέτυχε επιβλητική νίκη στην έδρα της νεοφώτιστης Βίντερτουρ (1-4) αλλά στη συνέχεια προσγειώθηκε ανώμαλα, στο εντός έδρας 0-2 από τη Χάποελ Μπιρ-Σιβά για τον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Το όνειρο μιας ευρωπαϊκής πορείας μετά από χρόνια μοιάζει να σβήνει, πριν καν ανάψει. Έχει τη ρεβάνς στο Ισραήλ, αλλά πολύ δύσκολα θα ανακτήσει το προβάδισμα των τριών γκολ που χρειάζεται.

Συνεπώς, μπορεί να εστιάσει και πάλι στις εντός συνόρων υποχρεώσεις και το πρωτάθλημα. Απέναντί της η Λουκέρνη σήμερα, μια ομάδα η οποία έχει μόνο ένα ματς στα πόδια της. Η ακαταλληλότητα του χλοοτάπητα στο γήπεδό της, είναι ο λόγος που έχουν μεταφερθεί για αργότερα οι δύο αγωνιστικές. Στο δίλημμα ρυθμός ή αγωνιστική απραξία, θα επιλέξουμε σαφώς το πρώτο. Άσος του 2.30 για τη Λουγκάνο, δύσκολα μπορεί να αγνοηθεί.

Ανεβαίνουμε πιο ψηλά, προς Σκανδιναβία μεριά. Στο Κρίστιανσουντ-Μόλντε έχουμε τη δοκιμασία της πρωτοπόρου της Eliteserien της Νορβηγίας. «Τρένο» οι φιλοξενούμενοι αυτή την περίοδο, μετρούν 7 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Μεσοβδόμαδα επιβλήθηκαν άνετα 3-0 της Κισβάρντα από την Ουγγαρία, στο Κόνφερενς Λιγκ, και μετέτρεψαν τη ρεβάνς σε τυπική διαδικασία. Στο +3 και ένα παιχνίδι περισσότερο από τη 2η Λίλεστρομ, δεν έχουν περιθώρια απωλειών. Με πρώτη ματιά το διπλό δεν μπορεί να προτιμηθεί σκέτο, μπορεί όμως άνετα να παιχτεί το 2+Over σε απόδοση 2.10.

Κλείνουμε τη σημερινή τριάδα με Ιταλία και Κύπελλο. Μόντσα-Φροζινόνε. Όπως λένε και οι ειδικοί, το ζευγάρι αυτό φέρνει γκολ. Όποια ομάδα περάσει από το σημερινό ματς, θα βρει την Ουντινέζε και στην αμέσως επόμενη φάση τη Γιουβέντους. Αρκετά μεγάλη πρόκληση για να προχωρήσει στη διοργάνωση. Σίγουρα, μιλάμε για μια αναμέτρηση ανάμεσα σε ομάδες που δεν είναι σε φουλ αγωνιστική ετοιμότητα. Η Μόντσα ωστόσο, είναι ομάδα που αντλεί μεγάλη δύναμη από την έδρα της, το έδειξε σε μεγάλο βαθμό την περσινή σεζόν. Θεωρούμε ότι θα συνεχίσει στο ίδιο στιλ και φέτος, συνεπώς το 1.75 του άσου έχει αξία.

Τριάδα απόδοσης κοντά στο 8.50 που όμως παίζεται και σε μονά αποδεκτά. Εσείς μπορείτε να αποφασίσετε τι θα ποντάρετε και με ποιο τρόπο. Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα