Ο Σίντελφελντ αποσύρθηκε και ανέλαβε βοηθός προπονητή στην Κ-19 του Αρη Λεμεσού

Ο Σίντελφελντ αποσύρθηκε και ανέλαβε βοηθός προπονητή στην Κ-19 του Αρη Λεμεσού

Newsroom
Ο Σίντελφελντ αποσύρθηκε και ανέλαβε βοηθός προπονητή στην Κ-19 του Αρη Λεμεσού

bet365

Ο Γκόρντον Σίντελφελντ αποχώρησε από την ενεργό δράση και ανέλαβε θέση στις ακαδημίες της κυπριακής ομάδας που αγωνίζονταν μέχρι πρότινος.

Την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση πήρε ο Γκόρντον Σίντελφελντ που την περασμένη σεζόν ο 37χρονος στόπερ έπαιζε στην Κύπρο και τον Αρη Λεμεσού. Μάλιστα ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός που τη διετία 2013-2015 ήταν στον Παναθηναϊκό και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος θα συνεχίσει στο ποδόσφαιρο αλλά από νέο πόστο, καθώς καθώς ανέλαβε τη θέση του βοηθού προπονητή στην Κ-19 του Αρη Λεμεσού.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στην οικογένεια του Άρη παραμένει ο μέχρι πέρυσι αρχηγός της ομάδας μας, Γκόρντον Σίντελφελντ. Ο Άρης εκτιμώντας την προσφορά, αλλά κυρίως την προσωπικότητα και τις εμπειρικές γνώσεις του Κροάτη στο ποδόσφαιρο, θέλησε να τον κρατήσει στην ομάδα και να προσφέρει από άλλο πόστο. Αυτό του βοηθού προπονητή στην Κ-19 της ομάδας μας. Το έμπειρο μάτι του πρώην διεθνούς ποδοσφαιριστή, δεδομένα θα αποτελέσει σημαντική βοήθεια στον προπονητή της ομάδας Οδυσσέα Οδυσσέως και ταυτόχρονα οι συμβουλές και οι οδηγίες προς τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, αναμφίβολα θα αποδειχτούν πολύτιμες.

Η παραμονή του «Σίφο» στην οικογένεια του ΑΡΗ, πέραν της δεδομένης και ουσιαστικής προσφοράς που θα προσφέρει στην ομάδα κάτω των 19 ετών, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη ότι η διοίκηση της ομάδας μας ξέρει τον τρόπο να εκφράζει την εκτίμηση της σε όσους προσέφεραν στην ομάδα.

Ο Γκόρντον Σίντελφελντ αφήνει πίσω του μια λαμπρή καριέρα ως ποδοσφαιριστής, έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε ομάδες της Μπουτεσλίγκα, της Ελλάδας, της Κύπρου και της Εθνικής Κροατίας και ανοίγει ένα άλλο κεφάλαιο στην καριέρα του. Είμαστε χαρούμενοι που αυτό το νέο ξεκίνημα θα το βρει στον Άρης και ευχόμαστε όπως γνωρίσει ανάλογες, ή και μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον ως προπονητής.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα