Γερο-Γιοβάισα: Φουλ της Ευρώπης!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Γερο-Γιοβάισα: Φουλ της Ευρώπης!

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα περιμένει με ενδιαφέρον την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στην Πράγα, ξέρει ότι ο Ολυμπιακός θα θελήσει να δώσει απαντήσεις, ενώ, σκέφτεται πόσο προσεκτικός μπορεί να εμφανιστεί ο Άρης.

Καλησπέρα φίλοι μου!

Πω πω τι απόγευμα! Και να σας πω την αλήθεια μου, χαίρομαι πολύ για τους φίλους μου τους Παναθηναϊκούς που ακούω συνεχώς να αγωνιούν για το ματς στην Τσεχία. Τόσα χρόνια, είναι λογικό να υπάρχει πλέον αγωνία και ενθουσιασμός. Όπως υποθέτω θα συμβαίνει και με τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Δεν είναι, δα, μικρό πράγμα η επιστροφή του συλλόγου στην Ευρώπη να κρέμεται... από τα πόδια σου και να πρέπει να δείξεις ότι τα καταφέρνεις.

Σίγουρα, έλειψε το τριφύλλι από τα τουρνουά της UEFA και αυτές τις υπέροχες βραδιές μεσοβδόμαδα που πάντα θέλουμε να βλέπουμε την ομάδα μας να παίζει.

Στην Πράγα, η σοβαρότητα που μπορεί να βγάλει η ομάδα του Γιοβάνοβιτς θεωρώ ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά. Όσο κι αν κάποιος ισχυριστεί ότι... ξεχνιέται το ευρωπαϊκό DNA, πάντα θα βρει τρόπο να δείξει ότι «μιλάει». Κάπως έτσι, η ισοπαλία που φυσικά θ' αποτελέσει κάτι θετικό για τους «πράσινους» ενόψει της ρεβάνς στη Λεωφόρο, εντοπίζεται στο 3,20.

Ο Ολυμπιακός μετά τον αποκλεισμό από τη Μακάμπι στο Champions League θέλει να βγάλει εγωισμό, αντίδραση. Ο Πρωταθλητής θέλει να δείξει ότι η εφιαλτική βραδιά μπορεί να του δώσει ώθηση για να κοιτάξει ξανά προς τα πάνω και η Σλόβαν Μπρατισλάβας γνωρίζει πολύ καλά ότι μπορεί να γίνει το «θύμα» του. Η νίκη των Πειραιωτών με σκοράρισμα και για τις δύο ομάδες, βρίσκεται στο 3,00...

Ο Άρης φιλοξενείται από τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ έχοντας ξεπεράσει με τεράστια άνεση το εμπόδιο της Γκόμελ και μάλιστα, έδειξε πολύ καλή εικόνα και υποσχέθηκε πράγματα για τη νέα σεζόν στα δύο ματς του β' προκριματικού του Conference League. Τα πράγματα όμως ζορίζουν για τους Θεσσαλονικείς, που δέχθηκαν γκολ και στις δύο προηγούμενες ευρωπαϊκές τους αναμετρήσεις. Αν λάβουμε υπόψιν μας την προσοχή που απαιτείται στην εκτός έδρας αναμέτρηση, το Under 2,5 τέρματα στο ματς σε απόδοση 1,61 ίσως κάνει καλό και σε εμάς και στους «κίτρινους»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα