Σλόβαν Μπρατισλάβας - Ζέμπλιν 4-2: Ονειρική ανατροπή και κορυφή πριν από τον Ολυμπιακό

Σλόβαν Μπρατισλάβας - Ζέμπλιν 4-2: Ονειρική ανατροπή και κορυφή πριν από τον Ολυμπιακό

Newsroom
Σλόβαν Μπρατισλάβας - Ζέμπλιν 4-2: Ονειρική ανατροπή και κορυφή πριν από τον Ολυμπιακό

bet365

Τι κι αν έχανε στο ημίχρονο με 2-0; Η Σλόβαν Μπρατισλάβας βρήκε τα ψυχικά αποθέματα στο δεύτερο μέρος για μια φοβερή ανατροπή απέναντι στη Ζέμπλιν (4-2) και... έδειξε τα δόντια της ενόψει της πρώτης αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό.

Πολύ σκληρή για αν πεθάνει αποδείχθηκε η Σλόβαν Μπρατισλάβας, λίγες μόλις μέρες πριν από το ταξίδι της στην Ελλάδα για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (4/8). Ακόμα κι όταν βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 στο ημίχρονο από τη Ζέμπλιν, οι αντίπαλοι των «ερυθρόλευκων» στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League δεν το έβαλαν κάτω και με ονειρική ανατροπή στο δεύτερο μέρος πήραν τη νίκη με 4-2 που τους έστειλε στην κορυφή της Slovak Super Liga.

Η αναμέτρηση πάντως ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για την Σλόβαν, η οποία μόλις στο 8΄βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ του Κανού. Κι εκεί που τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να γίνουν χειρότερα, η Ζέμπλιν ξαναχτύπησε λίγο πριν από την εκπνοή του πρώτου μέρους γράφοντας το 2-0 με δράστη τον Πένια στο 45΄. Με την επιστροφή όμως των ομάδων στο χορτάρι, η ατμόσφαιρα φάνηκε να αλλάζει.

Η Σλόβαν είχε τα ψυχικά αποθέματα για να αντιδράσει και η μείωση του σκορ στο 59΄με τον Μπαρσεγκιάν άναψε τη σπίθα της ανατροπής. Από εκεί και έπειτα ακολούθησε... κατηφόρα. Αρχικά στο 72΄ο Γκριν έκανε το 2-2, ενώ έντεκα λεπτά αργότερα ο Αγκμπό ολοκλήρωσε την ανατροπή. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γιέραμπεκ στο 90+1΄, με τη Σλόβαν να πανηγυρίζει μια νίκη κορυφής, μα κυρίως ψυχολογίας ενόψει της πρώτης αναμέτρησης απέναντι στον Ολυμπιακό.

Η ενδεκάδα της Σλόβαν (4-3-3): Τρνόβσκι, Λοβάτ, Κρίζαν (78' Ζμράλ), Βοέτ (46' Αμπένια), Χρντσαρ, Μουστάφιτς, Άγκμπο, Κακβετάτζε, Χόλμαν (49' Μπαρσεγκιάν), Τσάβριτς (46' Γκρίν), Μέντβεντ (46' Σάπονιτς).

 

Τελευταία Νέα