Πετυχημένο τo camp που δίδαξαν Αποσπόρης και Κοπιτσής

Newsroom
Πετυχημένο τo camp που δίδαξαν Αποσπόρης και Κοπιτσής

bet365

Τη μαγεία, μαζί με τη φιλοσοφία που συνοδεύουν το ποδόσφαιρο, παρακολούθησαν από κοντά παιδιά πλούσια σε ταλέντο στο 2ο ELITE YOUTH DEVELOPMENT FOOTBALL CAMP. 

Πενήντα νεαροί από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας, αλλά και το εξωτερικό, από 14 έως 18 ετών, η ποιότητα των οποίων μπορεί να υποσχεθεί σημαντική πορεία και εξέλιξη, έζησαν σε κάθε τομέα την ολοκληρωμένη ποδοσφαιρική εκπαίδευση.

Την προσέφεραν στην Αθήνα επαγγελματίες προπονητές με μεγάλη εμπειρία, που έχουν σημαδέψει στο παρελθόν την ιστορία των ομάδων τους, όπως ο Στέλιος Αποσπόρης, ο Σάκης Τσιώλης και ο Χάρης Κοπιτσής.

Με πρωϊνές και απογευματινές προπονήσεις, αλλά και σεμινάρια με χρήσιμα θέματα, όπως η αθλητική ψυχολογία, οι υποψήφιοι πρωταγωνιστές του μέλλοντος είχαν την τύχη επίσης να ενημερωθούν και για πιθανές υποτροφίες σε πανεπιστήμια του εξωτερικού, ακόμη και για τη σωστή διαχείριση των Social Media. Σε ένα άκρως χρήσιμο και εκπαιδευτικό διάλειμμα οι νεαροί ποδοσφαιριστές επισκέφθηκαν το αρχαιολογικό μουσείο της Ακρόπολης, προκειμένου να έχουν επαφή και με την πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας.

Στο αγωνιστικό μέρος, ήταν πολύ σημαντική η επιλογή δύο παιδιών του Camp από τον Σάκη Τσιώλη για τις προπονήσεις προεπιλογής της Καλαμάτας. Η APOSPORIS.FOOTBALL ως υπεύθυνη της διοργάνωσης του Camp, ευχαριστεί τους προσκεκλημένους οι οποίοι με την παρουσία τους έδωσαν τη δυνατότητα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές να διευρύνουν την εμπειρία και τις γνώσεις τους.

Το ποδοσφαιρικό αυτό εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό ραντεβού ανανεώνεται για το καλοκαίρι του 2023, στο 3ο ELITE YOUTH DEVELOPMENT FOOTBALL CAMP.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα