Ζάχαβι: Επέστρεψε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Newsroom
Ζάχαβι: Επέστρεψε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ

bet365

Μετά από έξι χρόνια σε Κίνα και Ολλανδία, ο Έραν Ζάχαβι επιστρέφει στο Ισραήλ και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ως ελεύθερος για τα επόμενα δύο χρόνια, έχοντας απασχολήσει και τον Ολυμπιακό στις αρχές της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Έραν Ζάχαβι έμεινε ελεύθερος από την PSV Αϊντχόφεν και τις τελευταίες εβδομάδες επεξεργαζόταν την τελική του απόφαση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ανάμεσα στις ομάδες που συνδέθηκαν με το όνομα του 34χρονου Ισραηλινού στράικερ ήταν και ο Ολυμπιακός στις αρχές του καλοκαιριού, μαζί με την Μποταφόγκο και τις ΗΠΑ. Στην περίπτωσή του, όμως, επικράτησε η λογική και το συναίσθημα του επαναπατρισμού, καθώς ο παίκτης τελικά διάλεξε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στην οποία και υπέγραψε για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Ζάχαβι επιστρέφει, έτσι, στην πατρίδα του μετά από έξι χρόνια και το πρώτο του πέρασμα από την πολυνίκη σε τίτλους στο Ισραήλ, Μακάμπι, με την οποία έπαιξε τρία χρόνια (από το 2013 ως το 2016) και διέλυσε τα κοντέρ με 122 γκολ σε 157 εμφανίσεις, τρία βραβεία πρώτου σκόρερ και δύο βραβεία Παίκτη της Χρονιάς στην πατρίδα του, κατακτώντας συνολικά τρία πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Ισραήλ.

 

Τελευταία Νέα