Ζιντάν: Λύγισε ο Γάλλος στην ευχή του πατέρα του για τα 50α γενέθλιά του

Newsroom
Ζιντάν: Λύγισε ο Γάλλος στην ευχή του πατέρα του για τα 50α γενέθλιά του

bet365

Ο Ζινεντίν Ζιντάν παραχώρησε εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο «Téléfoot» με αφορμή τα 50α του γενέθλια. Μεταξύ άλλων ευχών, δέχθηκε κι εκείνη του μπαμπά του, που τον έκανε να λυγίσει.

Ο μεγάλος «Ζιζού» κλείνει σε λίγες ημέρες -23 Ιουνίου- τα 50 και παραχώρησε συνέντευξη στο «Téléfoot» κάνοντας μια αναδρομή στην καριέρα του, μιλώντας μάλιστα και για την iconic στιγμή που σημάδεψε τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006, αλλά και τη ζωή του εκτός αγωνιστικών χώρων.

Οι ιθύνοντες του Μέσου, επικοινώνησαν με παλιούς συμπαίκτες του Γάλλου που του ευχήθηκαν για τα γενέθλιά του, «συνέχισε να μας κάνεις να ονειρευόμαστε, γιατί αυτό έκανες», ήταν για παράδειγμα το μήνυμα του Κριστιάν Καρεμπέ, αλλά και τα πιο ξεχωριστά λόγια ήρθαν από τον πατέρα του Γάλλου Σμαίλ Ζιντάν.

«Εδώ είναι ο γιος μου, αυτό που έχεις κάνει ως τώρα είναι όμορφο. Με τις προσπάθειες, με την αυτοπεποίθηση. Ελπίζω ακόμα και τα παιδιά των εγγονιών μου, να κάνουν το ίδιο. Σε φιλώ», ήταν το μήνυμα του πατέρα του θρυλικού Ζιντάν που τον συγκίνησε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα