Όουεν: «Ροζ» αποκαλύψεις από παίκτρια ριάλιτι, «με ικέτευε για γυμνές φωτογραφίες, αλλά ήταν πολύ κοντός για μένα»

Newsroom
Όουεν: «Ροζ» αποκαλύψεις από παίκτρια ριάλιτι, «με ικέτευε για γυμνές φωτογραφίες, αλλά ήταν πολύ κοντός για μένα»

bet365

Στο επίκεντρο της βρετανικής showbiz βρίσκεται ο Μάικλ Όουεν μετά τις αποκαλύψεις Αγγλίδας πρώην παίκτριας ριάλιτι, η οποία έφερε στο φως τα «ροζ» μηνύματα που της έστελνε ο παλαίμαχος διεθνής φορ ενώ είναι ακόμη παντρεμένος.

Το λες και... αυτογκόλ για την προσωπική ζωή του Μάικλ Όουεν. Ο 42χρονος παλαίμαχος φορ μονοπωλεί τα σκανδαλοθηρικά ταμπλόιντ στο Νησί μετά τις αποκαλύψεις της διάσημης πρώην παίκτριας του βρετανικού Big Brother, Ρεμπέκα Τζέιν, η οποία έβγαλε στη... φόρα τα «ροζ» μηνύματα που της έστειλε ο παντρεμένος εδώ και 17 χρόνια, Όουεν.

Η Τζέιν μίλησε για πρώτη φορά αναφορικά με την υπόθεση που πρωτοσυζητήθηκε το 2021, αποκαλύπτοντας πως ο Όουεν την ικέτευε να του στείλει γυμνές της φωτογραφίες και πως στις συνομολίες τους χαρακτήρισε τον γάμο του ως «απάτη»! Από την πλευρά της, πάντως, η 37χρονη, Τζέιν ξεκαθάρισε πως ο Όουεν δεν κάλυπτε τις απαιτήσεις της, αφού τον θεωρεί πολύ κοντό για τα γούστα της (1,72 μ.).

«Η ιστορία που μου πουλούσε ο Μάικλ ήταν ότι δεν ήταν πραγματικά παντρεμένος και πως ο γάμος ήταν ψεύτικος. Μου είπε ότι ο γάμος του ήταν γάμος από ανάγκη για χάρη του φαίνεσθαι και για να κρατήσει ενεργή την επιχείρησή τους με τα άλογα κούρσας. Μου είπε επίσης ότι ο γάμος του ήταν παρελθόν. Ίσως θα έπρεπε να έχω ψάξει καλύτερα την κατάσταση και να ήμουν πιο προσεκτική, αλλά τον πήρα ως δεδομένο. Μου είπε πολλά σκουπίδια την περίοδο των έξι εβδομάδων που ήμασταν σε επικοινωνία και ήθελε να με συναντήσει. Θα πρέπει όμως να θυμάστε ότι τον απέρριψα και δεν το έκανα. Για να είμαι ειλικρινής, δεν κάλυπτε τις απαιτήσεις μου για το ύψος ενός άνδρα».

Η Τζέιν, μάλιστα, δήλωσε ότι τον καιρό που εκτυλισσόταν αυτή η ιστορία, είχε μιλήσει με τη σύζυγό του Όουεν, Λουίζ, και πως της έδειξε κατανόηση, πιστεύοντας τη δική της εκδοχή των γεγονότων. Ωστόσο, δεν συνέβη το ίδιο με την 19χρονη κόρη του, Γκέμα, η οποία την «έκραξε» στα social media χαρακτηρίζοντας την «απελπισμένη».

 

Τελευταία Νέα