Ολυμπιακός: Ο ΣΒΑΠ βράβευσε τον Μαρινάκη

Ολυμπιακός: Ο ΣΒΑΠ βράβευσε τον Μαρινάκη

Newsroom
Ολυμπιακός: Ο ΣΒΑΠ βράβευσε τον Μαρινάκη

bet365

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιά βράβευσε τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Πρόεδρο και Ιδρυτή της Capital Maritime & Trading, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τιμητική πλακέτα για την προσφορά του, το φιλανθρωπικό του έργο και για την ισχυρή επιχειρηματική του δράση στον Πειραιά βραβεύτηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης από τα μέλη του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιά (ΣΒΑΠ). Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (24/5) στο πλαίσιο της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευση του ΣΒΑΠ στον Ναυτικό Ομιλο Ελλάδος (ΝΟΕ) με θέμα: «Ουκρανία. Η επόμενη ημέρα για το επιχειρείν».

Επιπλέον, τα μέλη του ΣΒΑΠ και ο πρόεδρος του Δημήτρης Μαθιός απένειμαν στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και Πρόεδρο και Ιδρυτή της Capital Maritime & Trading τον τίτλο του Επίτιμου Μέλους του Συνδέσμου.

«Αυτό που μετράει στην επιχειρηματικότητα είναι η ανταποδοτικότητα στην κοινωνία. Δεν έχει σημασία να βγάζεις μόνο κέρδη. Σημαντικό είναι να επιστρέφεις ένα μέρος των κερδών αυτών σε εκείνους που έχουν ανάγκη, στους αδύναμους. Αυτό ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης το κάνει χωρίς να το διαφημίζει και αυτό είναι προς τιμήν του. Αυτήν την προσφορά του εμείς την αναγνωρίζουμε και αποφασίσαμε ως Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΒAΠ να τον τιμήσουμε» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΒΑΠ Δημήτρης Μαθιός.

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα