Επιτροπή Δεοντολογίας: Τιμώρησε το προεδρείο της ΕΠΟ με τρίμηνη αργία, έκαναν έφεση οι Δημητρίου, Αντωνίου και Τζαφέρης

Επιτροπή Δεοντολογίας: Τιμώρησε το προεδρείο της ΕΠΟ με τρίμηνη αργία, έκαναν έφεση οι Δημητρίου, Αντωνίου και Τζαφέρης

bet365

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ τιμώρησε με τρίμηνη αργία τους Δημητρίου, Αντωνίου και Τζαφέρη για τη γνωστή υπόθεση των αδειοδοτήσεων των ομάδων της Football League.

Τελικώς έπεσε ο... πέλεκυς της τιμωρίας για τις περιπτώσεις του προέδρου της ΕΠΟ, Παναγιώτη Δημητρίου, του αντιπροέδρου Στέργιου / Αστέριου Αντωνίου και του ταμία, Κλέαρχου Τζαφέρη. Η Επιτροπή Δεοντολογίας τους τιμώρησε με τρίμηνη αργία διότι όπως φαίνεται θεώρησε πως υπήρχε δόλος στην υπόθεση της αδειοδότησης των ομάδων της Football League και της εμπλοκής τους (των στελεχών αυτών δηλαδή) σε αυτήν ως μέλη της Επιτροπής των Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ.

Και οι τρεις έχουν κάνει έφεση που μπορεί να εκδικαστεί μέσα στον προσεχή μήνα. Μόνο που την 1η Ιουνίου υπάρχουν εκλογές για τον πρόεδρο στην ΕΠΟ για να αναλάβει ο Τάκης Μπαλτάκος ενώ για τους Αντωνίου και Τζαφέρη μένει να αποσαφηνιστεί εάν θα αντικατασταθούν ή όχι στο διάστημα της αργίας τους εφόσον δεν δικαιωθούν στην έφεσή τους. Θυμίζουμε πως η ερευνήτρια της υπόθεσης είχε κάνει απαλλακτική εισήγηση. Επί της διαδικασίας απαλλάχθηκαν οι νομικοί της Ομοσπονδίας. Μπορείτε να θυμηθείτε εδώ όλο το story της υπόθεσης και το πως ξεκίνησε.

 

Τελευταία Νέα