Φίτεσε - Ουτρέχτη 0-3: Εκτός Ευρώπης η ομάδα του Δουβίκα

Φίτεσε - Ουτρέχτη 0-3: Εκτός Ευρώπης η ομάδα του Δουβίκα

bet365

Η Ουτρέχτη του Τάσου Δουβίκα ηττήθηκε με 3-0 από τη Φίτεσε και αποκλείστηκε από τους τελικούς Ευρώπης, όπου... περιμένει η Άλκμααρ των Βαγγέλη Παυλίδη - Παντελή Χατζηδιάκου.

Η Ουτρέχτη «αυτοκτόνησε», καθώς δεν κατάφερε να υπερασπίστει το 3-1 του πρώτου ημιτελικού των playoffs κόντρα στην Φίτεσε, ηττήθηκε με 3-0 στην παράταση στη ρεβάνς και έμεινε εκτός της διεκδίκησης του ευρωπαϊκού εισιτηρίου για τα προκριματικά του Conference League. Βασικός για τους φιλοξενούμενους ο διεθνής φορ, Τάσος Δουβίκας, ο οποίος αγωνίστηκε για 58 λεπτά.

Ο Μανχέφ άνοιξε το σκορ για τη Φίτεσε στο 39', ο Τρόντσταντ διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του στο 52' και έστειλε το ματς στην παράταση, όπου ο Μπράνταν Φεντέρικσεν με γκολ στο 95' χάρισε στην ομάδα του την πρόκριση. Θυμίζουμε πως στους τελικούς η Φίτεσε θα αντιμετωπίσει σε διπλά ματς την Άλκμααρ των Βαγγέλη Παυλίδη και Παντελή Χατζηδιάκου.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα