Η Kingbet διαλέγει τρία ματς για σίγουρο ταμείο

Newsroom
Η Kingbet διαλέγει τρία ματς για σίγουρο ταμείο

bet365

Γεμάτο σπουδαίες μάχες είναι το σημερινό πρόγραμμα σε πολλά μέτωπα και αναμένεται να πέσουν κορμιά.

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα

Αρχικά στα δικά μας λημέρια η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ και ψάχνει αποκλειστικά τη νίκη, ώστε να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες Ευρώπης. Η Ένωση έρχεται από δύο ισοπαλίες με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Προβλέψιμη επιθετικά και στα δύο αυτά ματς. Τα Γιάννενα κέρδισαν τον ΠΑΟΚ με 1-0, αλλά εκτός έδρας αγνοούν το τρίποντο στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Μάλιστα στα τέσσερα εξ αυτών δεν κατάφεραν καν να σκοράρουν φέρνοντας ισάριθμα under. Η ανάγκη της ΑΕΚ οδηγεί στον άσο, τον οποίο θα συνδυάσουμε με το under 3,5 ανεβάζοντας την απόδοση στο 1.80.

Γιουβέντους – Ίντερ

Στην σκέψη του πως να παίξω στοίχημα οδηγήθηκα ολοταχώς στο «Χ» όσον αφορά τη μάχη της Γιουβέντους με την Ίντερ στον τελικό Κυπέλλου της Ιταλίας. Οδηγός ήταν τα φετινά μεταξύ τους παιχνίδια. Στο Σούπερ Καπ έμειναν στο 1-1 και η Ίντερ το κατέκτησε με 2-1 στην παράταση, ενώ 1-1 έληξε και το ένα από τα δύο μεταξύ τους ματς φέτος για το πρωτάθλημα. Ο τελικός θα διεξαχθεί στο «Ολίμπικο» της Ρώμης. Για τη Γιούβε είναι η μοναδική ευκαιρία να σώσει τη σεζόν. Η Ίντερ μάχεται ακόμα για το πρωτάθλημα, αλλά δεν κρατάει την τύχη στα χέρια της. Άρα επιβάλλεται να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου.

Σεντ Τζόνστον – Αμπερντίν

Έναν από τους βασικότερους κανόνες στη θεωρία στοιχήματος αποτελεί το κίνητρο. Και αυτό το έχει η Σεντ Τζόνστον στον εντός έδρας αγώνα με την Αμπερντίν. Προτελευταία αγωνιστική στην Πρέμιερ Σκωτίας. Τα κουκιά είναι μετρημένα. Μετά τη χθεσινή νίκη της ουραγού Νταντί, η Σεντ Τζόνστον χρειάζεται έναν βαθμό για να κλειδώσει την προτελευταία θέση και να περιμένει τα μπαράζ επιβίωσης. Έχει μεν το +5 στα γκολ για την περίπτωση ισοβαθμίας, αλλά δεν θέλει με τίποτα να φτάσει σε αυτό το σημείο. Έχει απέναντί της μια παντελώς αδιάφορη και απογοητευμένη Αμπερντίν. Με βλέψεις Ευρώπης μπήκαν στη σεζόν οι φιλοξενούμενοι και έφτασαν να παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία. Οι αποδόσεις είναι λάθος στο συγκεκριμένο ζευγάρι και ο φαβοριτισμός των φιλοξενούμενων αδικαιολόγητος. Αξία στο 1Χ, το οποίο παίζεται στο 1.60.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα