Καϊσέρισπορ - Τράμπζονσπορ 4-2: Ο Μπακασέτας σκόραρε αλλά δεν κατάφερε να γλιτώσει την πρωταθλήτρια από τον αποκλεισμό (vid)

Καϊσέρισπορ - Τράμπζονσπορ 4-2: Ο Μπακασέτας σκόραρε αλλά δεν κατάφερε να γλιτώσει την πρωταθλήτρια από τον αποκλεισμό (vid)

bet365

Η Καϊσέρισπορ του Δημήτρη Κολοβέτσιου επικράτησε με 4-2 της Τράμπζονσπορ και απέκλεισε τους πρωταθλητές στα ημιτελικά του Κυπέλλου Τουρκίας. Σκόραρε ο βασικός και αναντικατάστατος Τάσος Μπακασέτας, εκτός αποστολής ήταν ο Μανώλης Σιώπης.

Η Τράμπζονσπορ έμεινε στους... πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Τουρκίας μετά από 38 χρόνια, καθώς ηττήθηκε με 4-2 στην έδρα της Καϊσέρισπορ και αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Τουρκίας. Σκόραρε για τους πρωταθλητές ο βασικός και αναντικατάστατος Τάσος Μπακασέτας, ο Μανώλης Σιώπης ήταν εκτός αποστολής, ενώ για τους γηπεδούχους ο Δημήτρης Κολοβέτσιος ήταν στον πάγκο.

Ο Νουακαέμε άνοιξε το σκόρ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι για την «Τράμπζον» και έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του, η οποία είχε κερδίσει στο πρώτο ματς με 1-0. Η Καϊσέρισπορ γύρισε το παιχνίδι με τα γκολ των Μπασάν και Χοσεϊνί, ο Τάσος Μπακασέτας στο 82' με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 2-2 και έδωσε εκ νέου προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα της Τραπεζούντας. Στο 90+1' οι γηπεδούχοι έκανε το 3-2 για τους γηπεδούχους χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του πρώην επιθετικού του ΠΑΟΚ, Μαμέ Τιάμ και στο 90+6' ο Μπασάν με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έστειλε την Καϊσέρισπορ στον τελικό του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει την Αλάνιασπορ ή τη Σίβασπορ του Δημήτρη Γούτα (1-2 στο πρώτο παιχνίδι η Σίβασπορ).

Το γκολ του Μπακασέτα:

 

Τελευταία Νέα