Gazzetta Awards: Το photo story μιας λαμπερής βραδιάς

Newsroom
Gazzetta Awards: Το photo story μιας λαμπερής βραδιάς
Η λαμπερή εκδήλωση των Gazzetta Awards By Nivea Men είχε την «αφρόκρεμα» του ελληνικού αθλητισμού, με το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του στον ίδιο χώρο.

Τα Gazzetta Awards By Nivea Men κατέληξαν στα χέρια των νικητών, σε μία λαμπερή εκδήλωση όπου παρέλασε η «αφρόκρεμα» του ελληνικού αθλητισμού. Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον στον ίδιο χώρο, με το Gazzetta να βραβεύει όχι μόνο τους κορυφαίους της χρονιάς, αλλά και τους θρύλους του αθλητισμού.

Το Gazzetta Awards By Nivea Men ήταν μία ξεχωριστή εκδήλωση σε μία σπουδαία βραδιά. Δείτε πιο κάτω φωτογραφίες από το event...

ΡΟΔΟΛΦΟΣ

Ο ιδιοκτήτης της Liquid Media, Ροδόλφος Οντόνι, με τον CEO της Liquid, Τάκη Γεωργόπουλο και τον Υπουργό Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια.

ΓΚΑΖ

Από αριστερά προς τα δεξιά: Η παρουσιάστρια της εκδήλωσης Ζέτα Δούκα, ο Διευθυντής του Gazzetta, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, η Βάσω Στασινού, ο αρχισυντάκτης του Gazzetta, Αντώνης Σαούλης, η συντάκτης του Gazzetta και παρουσιάσρια της εκδήλωσης Μαρία Ζαφειράτου και οι αρχισυντάκτες του Gazzetta, Μιχάλης Τσαμπάς και Κωνσταντίνος Μελάγιες.

ΒΛΑΧΟΣ

Ο Θοδωρής Βλάχος με τον Σπύρο Καπράλο.

ΓΙΑΓΙΑ

Η υπέροχη γιαγιά, Δήμητρα Ζαπονίδου μαζί με την πρώην μπασκετμπολίστρια και ambassador του Gazzetta Women, Βάσω Στασινού.

ΒΡΑΒ

Όλοι οι βραβευθέντες.

ΠΌΛΟ

Η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών.

ΜΑΥΡΩΤΑΣ

Ο ΓΓΑ, Γιώργος Μαυρωτάς, βραβεύει τον Νάσο Γκαβέλα.

ΝΙΚ

Ο Αντώνης Νικοπολίδης βραβεύει τη Βούλα Πατουλίδου.

ΠΟΛ

Η Μαρία Πολύζου

ΜΑΡΙΑ

Η κόρη του Πύρρου Δήμα, Μαρία, η οποία παρέλαβε το βραβείου του διάσημου legend της άρσης βαρών.

ΓΙΑΝ

Ο Σπύρος Γιαννιώτης παίρνει το βραβείο του από τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη

ΚΑΡ

Ο Γιώργος Καραγκούνης με τα κορίτσια του Παναθηναϊκού

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα