Σπαρτάκ Τρνάβα: Κυπελλούχος Σλοβακίας η ομάδα του Κυριάκου Σαββίδη

Newsroom
Σπαρτάκ Τρνάβα: Κυπελλούχος Σλοβακίας η ομάδα του Κυριάκου Σαββίδη

bet365

Με γκολ στο 114', η Σπαρτάκ Τρνάβα του Κυριάκου Σαββίδη κατέκτησε το Κύπελλο Σλοβακίας στον τελικό απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας και πρόσθεσε το πρώτο της τρόπαιο μετά από τρία χρόνια.

Μετά τον Γιάννη Παπανικολάου με τη φανέλα της Ρακόβ στην Πολωνία, άλλος ένας Έλληνας του εξωτερικού στέφθηκε Κυπελλούχος. Ο λόγος για τον Κυριάκο Σαββίδη, ο οποίος κατέκτησε την κούπα στη Σλοβακία με την Σπαρτάκ Τρνάβα στον τελικό κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας (2-1 παρ.).

Οι «Λευκοί Άγγελοι» επέστρεψαν στους τίτλους μετά το Κύπελλο του 2019, προσθέτοντας μόλις το δεύτερο τρόπαιό της ιστορίας τους στον θεσμό μετά τη διάλυση της Τσεχοσλοβακίας.

Οι πολυνίκεις του Βλάντιμιρ Βάις ήταν εκείνοι που πήραν προβάδισμα στον τελικό που διεξήχθη στην Μπρατισλάβα, σκοράροντας στο 50' με τον Μούσταφιτς. Ωστόσο, μόλις δύο λεπτά αργότερα σημειώθηκε η ισοφάριση από αυτογκόλ του Ντε Μάρκο και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί, το γκολ του Αζεβέδο στο 114' γύρισε ανάποδα την κατάσταση και χάρισε εν τέλει το Κύπελλο στη Σπαρτάκ, το οποίο αποτελεί και το πρώτο τρόπαιοσ την καριέρα του 27χρονου Έλληνα αμυντικού μέσου και άλλοτε παίκτη των ΠΑΟΚ, Πανιωνίου και Άρη.

 

Τελευταία Νέα