H Kingbet βρήκε 4αδα σε Europa και Conference

Newsroom
H Kingbet βρήκε 4αδα σε Europa και Conference

bet365

Μετά από δύο «μαγικές» βραδιές Τσάμπιονς Λιγκ, σειρά στα ημιτελικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων παίρνουν Γιουρόπα Λιγκ και Κόνφερενς Λιγκ. Τέσσερις εξαιρετικά δυνατές αναμετρήσεις με μεγάλο στοιχηματικό και όχι μόνο ενδιαφέρον.

Ξεκίνημα με το Γιουρόπα Λιγκ και το Γουέστ Χαμ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Φαβορί οι γηπεδούχοι. Τόσο για τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι που διεξάγεται στην έδρα τους, όσο και για την πρόκριση. Λογικό θεωρώ. Σαφώς μεγαλύτερο μέγεθος τα «σφυριά» που μετέχουν στο πιο δυνατό και λαμπερό πρωτάθλημα του κόσμου, την Πρέμιερ Λιγκ. Στην τρέχουσα σεζόν μάλιστα η πορεία τους είναι εξαιρετική και στις εγχώριες υποχρεώσεις όπου φιγουράρουν στην έβδομη θέση της κατάταξης.

Ποιος όμως μπορεί να ξεγράψει το σύνολο που πέταξε στον προηγούμενο γύρο εκτός συνέχειας του θεσμού τη σπουδαία Μπαρτσελόνα; Χωρίς να χάσει σε καμία από τις δύο μεταξύ τους μάχες και ταπεινώνοντας τους «μπλαουγκράνα» μέσα στο «Καμπ Νόου» στη ρεβάνς επικρατώντας 3-2!

Τακτικά το ματς ταιριάζει στη γερμανική ομάδα. Βούτυρο στο ψωμί της να μένει πίσω περιμένοντας τον αντίπαλο, κλείνοντας τους χώρους και χτυπώντας στην κόντρα. Κάθε άλλο παρά δύσκολο βλέπω να βρουν δίχτυα έστω μία φορά οι φιλοξενούμενοι, με το G/G να κυμαίνεται στο 1.80 και να μπαίνει στο παιχνίδι μου.

Βάσει διαμόρφωσης σετ η Λειψία προβάλλει ως μεγάλο φαβορί κόντρα στη Ρέιντζερς. Σε υπερβολικό βαθμό τολμώ να πω. Η λογική προστάζει πως θα πρέπει να αναλάβει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να παίξει ρόλο αφεντικού, κάτι που δεν της αρέσει. Αρα; Τίποτα! Ο άσος δεν δίνει τίποτα και το χέρι δύσκολα πηγαίνει στην κόντρα του, που φαντάζει περισσότερο με τζόγο παρά με στοίχημα. Αν είναι να τζογάρουμε ας αναζητήσουμε δωρεάν φρουτάκια!

Ίσως το πιο λαμπερό ματς της βραδιάς το Λέστερ – Ρόμα. Και όμως είναι ένας από τους δύο ημιτελικούς του Κόνφερενς, της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η πρόκριση στον τελικό και ακολούθως η κατάκτηση του τίτλου, αποτελούν τον μεγάλο πλέον στόχο στη σεζόν για αμφότερες. Αφενός η επιφυλακτικότητα που χαρακτηρίζει το παιχνίδι της Λέστερ, κυρίως στα εντός έδρας παιχνίδια της. Αφετέρου η αμυντική προσέγγιση που αναμένεται να υιοθετήσει απόψε η Ρόμα του Μουρίνιο δείχνουν κλειστό ματς, που έχει πολύ Χ.

Το σημείο που κράτησα για να κλείσω δυάδα με το G/G στο ματς του Λονδίνου είναι ο άσος στο Φέγενορντ – Μαρσέιγ. Δηλώνω εντυπωσιασμένος από το επιθετικό παιχνίδι της ολλανδικής ομάδας που σκοράρει αφειδώς, ειδικά ως γηπεδούχος. Σημαντικό μέγεθος η Μαρσέιγ, δεν είδα όμως κάτι που να με εντυπωσιάσει στις μάχες με τον ΠΑΟΚ. Προηγουμένως έκανε ό,τι χρειάστηκε (και τίποτα περισσότερο) για να αποκλείσει Καραμπάκ και Βασιλεία. Δεν θεωρώ πως είναι ματς που οι Γάλλοι μπορούν να σταθούν όρθιοι παίζοντας τόσο όσο. Και σε μία «κολασμένη» έδρα όπως αυτή της Φέγενορντ εκτιμώ ότι θα λυγίσουν.

Καλή τύχη στις επιλογές σας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα