Σχεδιαστής προϊόντων έφτιαξε την υπέρτατη μπάλα με κομμάτια από ποδοσφαιρικά παπούτσια!

Νίκος Κικίδης
Σχεδιαστής προϊόντων έφτιαξε την υπέρτατη μπάλα με κομμάτια από ποδοσφαιρικά παπούτσια!

bet365

Ένας σχεδιαστής προϊόντων από τις ΗΠΑ κατάφερε να δώσει σάρκα και οστά στην πιο «τρελή» ιδέα του, δημιουργώντας μια μπάλα πλήρως αποτελούμενη από μέρη ποδοσφαιρικών παπουτσιών.

Έξι ποδοσφαιρικά παπούτσια, ένα ψαλίδι και... μπόλικο μεράκι! Αυτά ήταν τα υλικά που χρειάστηκε ο σχεδιαστής προϊόντων, Τζον Πολ Γουίτλεϊ, ο οποίος κατάφερε να δημιουργήσει την πιο ξεχωριστή μπάλα και μάλιστα μέσα σε μόλις τρεις ημέρες.

Χρησιμοποιώντας κομμάτια που έκοβε με χαρακτηριστική μαεστρία από τα Predator της Adidas, ο Αμερικανός κατάφερε να τα ενώσει με αρμονία και στο τέλος να φτιάξει την πιο ιδιαίτερη μπάλα, πλήρως αποτελούμενη από ποδοσφαιρικά παπούτσια! Ο ίδιος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για αυτό το ξεχωριστό επίτευγμα, με το αποτέλεσμα να μιλά από μόνο του!

«Μου πήρε μερικές ώρες για να το κόψω όλα, έπρεπε να καταστρέψω κάθε παπούτσι ξεχωριστά με το ψαλίδι και μετά να συνδυάσω το κάθε κομμάτι. Μόλις άρχισα να τα ενώνω, κατάλαβα πως θα ήταν μια θρυλική μπάλα. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένος που κατάφερα να την ολοκληρώσω μέσα σε τρεις μέρες, χρόνος που αποτελεί προσωπικό μου ρεκόρ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα