Ο Ουζουνίδης νίκησε Γκιλιέρμε, Καθόρλα και Χάβι Γκράθια στο ασιατικό Champions League

Δημήτρης Σαμόλης
Ο Ουζουνίδης νίκησε Γκιλιέρμε, Καθόρλα και Χάβι Γκράθια στο ασιατικό Champions League

bet365

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης οδήγησε την Αλ Φαϊσάλι στην πρώτη της νίκη στο ασιατικό Champions League, σε βάρος μάλιστα της Αλ Σαντ των Χάβι Γκράθια, Γκιλιέρμε και Σάντι καθόρλα.

Η Αλ Φαϊσάλι του Μαρίνου Ουζουνίδη τέθηκε αντιμέτωπη τη Δευτέρα (11/4) με την Αλ Σαντ του Χάβι Γκράθια, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για το ασιατικό Champions League. Η ομάδα του 53χρονου προπονητή νίκησε 2-1 με ανατροπή και κατέκτησε την πρώτη νίκη της ιστορίας της στον θεσμό!

Η Αλ Σαντ, ομάδα από το Κατάρ, στην οποία αγωνίζεται ο πρώην «ερυθρόλευκος» Γκιλιέρμε και ο σπουδαίος Ισπανός Σάντι Καθόρλα, προηγήθηκε στο 4', αλλά οι Σαουδάραβες κατέκτησαν το τρίποντο με 2-1 με γκολ στο 16' και στο 53'. Σε δύο αγωνιστικές η Αλ Φαϊσάλι έχει τέσσερις βαθμούς, όσους και η Νασάφ από το Ουζμπεκιστάν.

Η Αλ Σαντ έχει έναν βαθμό, το ίδιο και η Αλ Βεχντάτ από την Ιορδανία. Στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, η Αλ Φαϊσάλι του Ουζουνίδη βρίσκεται στην 11η θέση με 28 βαθμούς.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα