7 αγώνες για το Golden 21 της εβδομάδας

Newsroom
7 αγώνες για το Golden 21 της εβδομάδας
Το αγαπημένο παιχνίδι του Pamestoixima.gr οδεύει προς την ολοκλήρωσή του και εμείς διαλέγουμε 7 ματς για την τρέχουσα εβδομάδα.

Στις 14 Φλεβάρη μπήκε στη ζωή μας το Golden 21 του Pamestoixima.gr. Από τότε και κάθε εβδομάδα μπαίνουμε στη διαδικασία να διαλέγουμε 7 αγώνες από Champions League, Europa League και 9 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Ελλάδα, Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Πορτογαλία, Ολλανδία, Βέλγιο) στoυς οποίους πιστεύουμε ότι θα μπουν συνολικά 21 γκολ.

Έχουμε δηλαδή στο μυαλό μας πως στον κάθε ένα από αυτούς θα μπουν κατά μέσο όρο 3 γκολ, ώστε να φτάσουμε στο πολυπόθητο συνολικό Golden 21. Ένα Golden 21 που μας δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε έως και 21.000 ευρώ κάθε εβδομάδα/αγωνιστική (σε περίπτωση που προκύψουν παραπάνω από ένας νικητές το ποσό μοιράζεται ισομερώς μεταξύ τους) ή ακόμα και το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ.

....

Μετά από 8 ημερολογιακές εβδομάδες (το παιχνίδι θα τρέχει μέχρι τις 24 Απρίλη), παίζοντας και παρατηρώντας τη συμπεριφορά των ομάδων των παραπάνω διοργανώσεων βγάλαμε κάποια συμπεράσματα για το πώς πρέπει να κάνουμε τις επιλογές των 7 αγώνων στους οποίους θεωρούμε ότι θα μπουν από 3 γκολ.

Συμπεράσματα όπως:

-να διαλέγουμε ομάδες που διαθέτουν κάποιον από τους κορυφαίους σκόρερς της Ευρώπης
-να μένουμε μακριά από τα ντέρμπι, στα οποία συνήθως δεν μπαίνουν πολλά γκολ
-να διαλέγουμε ματς στα οποία η μεγάλη ομάδα παίζει εκτός έδρας (π.χ. Έλτσε-Μπαρτσελόνα)
-να επιλέγουμε ομάδες που έχουν γεννηθεί για το Golden 21

Βέβαια, για να είμαστε ειλικρινείς για να μπουν ακριβώς 21 γκολ σε 7 αγώνες χρειάζεται και μια δόση τύχης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το Κλερμόντ-Παρί σεν Ζερμέν της προηγούμενης εβδομάδας, που ενώ πληροί κάποιες από τις παραπάνω προϋποθέσεις, αντί για 0-3 έληξε 1-6 μιας και μετά από καιρό η μαγική τριπλέτα των πρωτευουσιάνων Εμπαπέ-Μέσι-Νεϊμάρ πήρε μπροστά συνεργάστηκε άψογα.

Με βάση, λοιπόν, τις παραπάνω παρατηρήσεις και την μέχρι τώρα εμπειρία μας προσπαθήσαμε να κάνουμε όσο πιο στοχευμένες τις προβλέψεις μας για την τρέχουσα εβδομάδα, οπότε επιλέξαμε να πάμε με τα εξής 7 ματς (προτείνω να αφήσουμε τα ματς του Champions League και του Europa League απέξω αυτή την εβδομάδα, μιας και οι επαναληπτικοί είναι παιχνίδια σκοπιμότητας στα οποία συνήθως οι ομάδες παίζουν αρκετά σφιχτά):

1. Τότεναμ-Μπράιτον (Premier League)

......

Η ομάδα του Κόντε δείχνει τον τελευταίο καιρό να έχει βρει ρυθμό, αφού μετράει 3 συνεχόμενες νίκες στην Premier League και μοιάζει η βασικότερη υποψήφια για την κατάκτηση της 4ης θέση που οδηγεί στο Champions League. Από την άλλη πλευρά η Μπράιτον βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο στόχο. Προβλέπεται να γίνει ένα ανοιχτό ματς, στο οποίο μπορούν να μπουν σχετικά εύκολα 3 γκολ.

2. Γουέστ Χαμ-Μπέρνλι (Premier League)

....

Δύο ομάδες του «όσα πάνε και του όσα έρθουν». Η Γουέστ Χαμ έχει χάσει τη σταθερότητά της στις τελευταίες αγωνιστικές. Στην μία χάνει και στην άλλη κερδίζει. Αν το μοτίβο των τελευταίων 5 αποτελεσμάτων της επαναληφθεί, τότε θα κερδίσει την Μπέρνλι, η οποία δύσκολα θα πετύχει γκολ. Το 3-0 και το 2-1 μοιάζουν αρκετά λογικά αποτελέσματα για την αναμέτρηση.

3. Χετάφε-Βιγιαρεάλ (Primera Division)

......

Ανεξάρτητα από το αν μεσοβδόμαδα η Βιγιαρεάλ προκριθεί στους ημιτελικούς του Champions League, η ψυχολογία της είτε θετικά είτε αρνητικά θα είναι επηρεασμένη από τον επαναληπτικό με την Μπάγερν. Η Χετάφε καίγεται για τη νίκη για να απομακρυνθεί κι άλλο από τη ζώνη υποβιβασμού. Το 2-1 φαντάζει αρκετά ρεαλιστικό.

4. Σπέτσια-Ίντερ (Serie A)

....

Μικρομεσαία ομάδα εναντίον μεγάλης ομάδας με γηπεδούχο την πρώτη. Όπως είπαμε και παραπάνω, πρόκειται μια πολύ καλή περίπτωση αγώνα στον οποίο μπορούν να μπουν συνολικά τρία γκολ.

5. Αρμίνια Μπίλεφελντ-Μπάγερν Μονάχου (Bundesliga)

....

Ποντάρουμε τα λεφτά μας στο θωρηκτό που ακούει στο όνομα «Λεβαντόφσκι». Ο Πολωνός, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, διανύει την τελευταία σεζόν του στο Μόναχο, είναι ικανός να φιλοδωρήσει με ένα χατ-τρικ την άμυνα της Αρμίνια Μπίλεφελντ.

6. Απόλλων Σμύρνης- Βόλος ΝΠΣ (Super League)

......

Όπως έχουμε ξαναγράψει ο Βόλος είναι ομάδα γεννημένη για το Golden 21. Στο ένα στα τρία παιχνίδια της μπαίνουν 3 γκολ, ενώ ο Απόλλων Σμύρνης είχε τη χειρότερη άμυνα της κανονικής διάρκειας της Super League. Πιστεύουμε ότι οι δυο ομάδες δεν θα μας απογοητεύσουν και θα μας δώσουν τα 3 γκολ που χρειαζόμαστε.

7. Πόρτο-Πορτιμονένσε (Primeira Liga)

......

Μπορεί η Πόρτο (ισχυρή ομάδα) να είναι η γηπεδούχος και να υπάρχει ο κίνδυνος να κερδίσει την σχετικά αδύναμη Πορτιμονένσε με πάνω από 3 γκολ, ωστόσο στα τελευταία της ματς με δεδομένο ότι βρίσκεται αγκαλιά με το πρωτάθλημα έχει ρίξει στροφές. Από την άλλη η Πορτιμονένσε δείχνει ικανή να σκοράρει ένα γκολ, οπότε το 2-1 μοιάζει αρκετά πιθανό

Kάποιες, επίσης, πολύ σημαντικές λεπτομέρειες που χρειάζεται να ξέρεις για το Golden 21 είναι οι εξής:

-Το Golden 21 ξεκινά κάθε Δευτέρα στις 14:00 και ολοκληρώνεται κάθε Κυριακή στις 23:59.
-Σε περίπτωση που στα 7 ματς που επέλεξες μπουν συνολικά 20 ή 22 γκολ, μπορεί να μην διεκδικείς τα 21.000 ευρώ, αλλά κερδίζεις ένα freebet αξίας 5 ευρώ.
-Αν κάποια εβδομάδα δεν αναδειχθεί νικητής τότε τα 21.000 ευρώ μεταφέρονται στην επόμενη.

Άντε και καλή μας τύχη!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα