Οι ομάδες που έχουν γεννηθεί για το Golden 21

Newsroom
Οι ομάδες που έχουν γεννηθεί για το Golden 21
Είδαμε, ψάξαμε και σου δίνουμε στο… πιάτο δέκα ιδανικές ομάδες για να βασιστείς με στόχο τα 21 γκολ, στο Golden 21 του Pamestoixima.gr.

Τρία. Ο αριθμός-σύμβολο της αρμονίας, της σοφίας και της κατανόησης. Στη δική μας περίπτωση ο ιδανικός μέσος όρος για να βρεις ακριβώς 21 γκολ μέσα από επτά αγώνες, ώστε να διεκδικήσεις τα 21.000 ευρώ που αποτελούν το εγγυημένο έπαθλο του Golden 21 κάθε εβδομάδα από τις 14/2 μέχρι τις 24/4.

To Golden 21, το ολοκαίνουριο παιχνίδι του Pamestoixima.gr του ΟΠΑΠ, σε προ(σ)καλεί να το πετύχεις συνδυάζοντας τύχη και τέχνη. Εμείς, όμως, οφείλουμε να σε καθοδηγήσουμε ως προς τον δεύτερο παράγοντα, ώστε να επιλέξεις σοφά τους επτά αγώνες σου μέσα από εννέα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Ελλάδα, Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Πορτογαλία, Ολλανδία, Βέλγιο). Πριν λοιπόν κάνεις εγγραφή στο Pamestoixima.gr (χωρίς κατάθεση) και φτιάξεις την εκλεκτή σου επτάδα για να διεκδικήσεις 1.000.000 ευρώ, δώσε έμφαση σε δέκα ομάδες που είναι συνηθισμένες φέτος σε ματς με ακριβώς τρία γκολ. Ομάδες γεννημένες, δηλαδή, για το Golden 21!

....

Ατλέτικο Μαδρίτης

Ατλέτικο Μαδρίτης

Ή του ύψους ή του βάθους η φετινή Ατλέτικο. Το σύνολο του Τσόλο Σιμεόνε είναι συνώνυμο της αστάθειας, κάνει συχνά τα εύκολα… δύσκολα κυνηγώντας ανατροπές απέναντι σε μικρούς και μεγάλους, ενώ δεν έχει καταφέρει σε κανένα διάστημα της σεζόν να κερδίσει πάνω από δύο σερί παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Για το Golden 21, πάντως, φαντάζει ιδανική επιλογή, καθώς οι αγώνες της στη La Liga «φλερτάρουν» με τα τρία γκολ (3,1 ο μέσος όρος της), αριθμός που έχει επιτευχθεί οκτώ φορές σε 26 αγωνιστικές!

Φιορεντίνα

Φιορεντίνα

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς έφυγε, ο Αρτούρ Καμπράλ αποκτήθηκε για αντικαταστάτης του και το «σαφάρι» των Βιόλα με στόχο την ευρωπαϊκή έξοδο συνεχίζεται. Ομάδα που σκοράρει και δέχεται εύκολα γκολ και που συχνά τηρεί την απλή μέθοδο των… τριών. Όχι μία, ούτε δύο, αλλά δέκα (!) φορές στα 27 της ματς στη φετινή Serie A η ομάδα της Φλωρεντίας έχει δώσει αγώνα που έληξε στα τρία γκολ, οι περισσότεροι εκ των οποίων σημαδεύτηκαν με νίκες.

Μάντσεστερ Σίτι

Μάντσεστερ Σίτι

Υπάρχει καταλληλότερη ομάδα για το Golden 21 από εκείνη που μετράει ΑΚΡΙΒΩΣ τρία γκολ κατά μέσο όρο στους φετινούς αγώνες της; Αμφιβάλλουμε. Αυτή είναι η Μάντσεστερ Σίτι. Στην αρχή της σεζόν διέσυρε όποιον έβρισκε, τελευταία παρουσιάζει μια μικρή καθίζηση επιθετικά, αλλά συνολικά οι πρωταθλητές Αγγλίας ενδείκνυνται χωρίς δεύτερη σκέψη για τη «χρυσή» επτάδα των αγώνων σου στο Pamestoixima.gr. Fan fact, τέσσερις φορές τα ματς της έληξαν με τρία γκολ στη φετινή Premier League, και τις τέσσερις νίκησε.

Μίλαν

Μίλαν

Κορυφή με συγκάτοικο τη Νάπολι έντεκα αγωνιστικές πριν το φινάλε και όνειρα για Scudetto μετά από έντεκα χρόνια. Οι Ροσονέρι δείχνουν ικανοί να φτάσουν μέχρι τέλους, αλλά ως τώρα τους προδίδει η άμυνά τους (χειρότερη από Νάπολι, Ίντερ, Γιουβέντους) και οι λεπτομέρειες στην τελική ευθεία θα κάνουν τη διαφορά. Το σίγουρο είναι ότι η Μίλαν έχει ανακτήσει τη χαμένη νοοτροπία του νικητή και θα παλέψει στα ίσα για τον τίτλο, δείχνοντας παράλληλα αξιόπιστη στο κομμάτι των τριών γκολ (έξι φορές στο πρωτάθλημα).

Άγιαξ

Άγιαξ

Κάθε ήττα του στο ολλανδικό πρωτάθλημα συνιστά είδηση. Σπάνιο φαινόμενο (τρεις σε 24 αγωνιστικές, μία ανά δύο μήνες), που όμως… μεταφράζεται σε ματς με τρία γκολ. Δύο από τις τρεις ήττες έληξαν με σκορ 1-2 και μάλιστα από ομάδες με έντονο ελληνικό στοιχείο (Παυλίδης-Χατζηδιάκος στην Άλκμααρ, Μπότος στην Go Ahead Eagles). Από κει και πέρα, με εξαίρεση δύο ισοπαλίες χωρίς σκορ, ο υπερηχητικός Άγιαξ σημειώνει μόνο νίκες (18), οι 17 από τις οποίες χωρίς να δεχθεί γκολ και το 3-0 είναι το δεύτερο αγαπημένο του σκορ (μετά το 5-0). Όπως αντιλαμβάνεστε, ο Αίαντας είναι «γεννημένος» για το Golden 21.

Παρί Σεν Ζερμέν

Μπαπέ

Έχει ξεφύγει 15 βαθμούς από τη 2η θέση στο γαλλικό πρωτάθλημα και ο τίτλος έχει «κλειδώσει» από καιρό. Στη διαδρομή, βέβαια, η dream-team της φετινής Παρί τα βρήκε σκούρα σε πολλές περιπτώσεις και πήρε νίκες με το… ζόρι. Το 2-1 έγινε «σημαία» της στο πρώτο δίμηνο κι ακόμα και τώρα που έχει αποβάλει το άγχος για την κούπα και το τοπίο έχει ξεδιαλύνει, η παρέα του Μέσι, του Μπαπέ και του Νεϊμάρ βρίσκεται πάντα κοντά στον αριθμό των τριών γκολ στα παιχνίδια της. Δεν βλέπουμε τον λόγο να αλλάξει αυτό στο τελευταίο μέρος της σεζόν.

Φράιμπουργκ

Φράιμπουργκ

Η ευχάριστη έκπληξη της φετινής Bundesliga λέγεται Φράιμπουργκ και το συνώνυμό της είναι το όνομα του «αρχιτέκτονα» της επιτυχίας, Κρίστιαν Στράιχ. Ο μακροβιότερος από τους ενεργούς προπονητές της Bundesliga (από το 2011) έχει μετατρέψει τους Αετούς σε φαβορί για την Ευρώπη και βασικό διεκδικητή της τετράδας που οδηγεί στο Champions League, εκεί που δεν έχουν βρεθεί ποτέ στην ιστορία τους. Θα το πετύχουν φέτος; Ο ανταγωνισμός είναι «σκληρός» (Λειψία, Χόφενχαϊμ ισόβαθμες), το άστρο των Αετών, όμως… χρυσό, από μια ομάδα που έχει στο DNA της το Golden 21. Τα εννέα παιχνίδια με ακριβώς τρία γκολ (δεύτερη στη λίστα πίσω από τη Φιορεντίνα) το αποδεικνύουν.

Πόρτο

Πόρτο

Μήνας Μάρτιος και η Πόρτο οδηγεί αήττητη την κούρσα στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. 20 νίκες σε 24 παιχνίδια, οι 8 από αυτές (πάνω από 1/3) με τη μπίλια να κάθεται στα τρία γκολ! Το σύνολο του Σέρτζιο Κονσεϊσάο υπόσχεται τέρματα σε κάθε παιχνίδι (24/24 ως τώρα), έτρεξε ένα τρομερό σερί 16 νικών από τον Σεπτέμβριο ως τις αρχές Φεβρουαρίου και όλες οι ενδείξεις συμφωνούν πως πρόκειται για ομάδα που πρέπει να εντάξεις στην επτάδα των αγώνων σου.

Βόλος

Βόλος

Ποιος είπε ότι οι ομάδες που είναι γεννημένες για το Golden 21 είναι αποκλειστικά υπόθεση… εξωτερικού; Ο Βόλος αποδεικνύεται η κατεξοχήν ομάδα της Superleague που αξίζει να εστιάσεις, καθώς ένα στα τρία παιχνίδια του λήγουν με ακριβώς τρία γκολ (8 στα 24)! Ο συνδυασμός της 5ης καλύτερης επίθεσης του πρωταθλήματος και της 2ης χειρότερης άμυνας (!) λέει πολλά για τον χαρακτήρα των αγώνων της, για μια έτσι κι αλλιώς ελκυστική στο «μάτι» ομάδα που έχει κερδίσει την εκτίμηση των ουδέτερων μέσα από τις εμφανίσεις της στο φετινό πρωτάθλημα.

Μπριζ

Μπριζ

Η έκπληξη των εκπλήξεων της φετινής σεζόν, Ουνιόν-Σεν Ζιλουάζ, της έχει χαλάσει τα σχέδια για τον τίτλο. Η Μπριζ παραμένει 2η και στο -7, όμως, σίγουρα δεν έχει πει την τελευταία της λέξη αφού μεσολαβούν και τα play-offs. Σε επίπεδο σκορ και γκολ που σημειώνονται στα παιχνίδια της, πάντως, είναι μάλλον η Νο1 εκπρόσωπος της βελγικής Λίγκας για το Golden 21 κι αυτό είναι που μετράει στην παρούσα φάση. Πέντε φορές οι αγώνες της έληξαν στα τρία γκολ, γυροφέρνει γενικά τον αριθμό αυτό κατά μέσο όρο (3,1) και συστήνεται ανεπιφύλακτα αν ψάχνεις ένα τελευταίο ματς για να συμπληρώσεις τη «χρυσή» επτάδα σου.

 

Τελευταία Νέα