Η FIFA βάζει... φρένο στους δανεισμούς

Newsroom
Η FIFA βάζει... φρένο στους δανεισμούς

bet365

Η FIFA αλλάζει τα δεδομένα με τους δανεικούς, ώστε να βοηθήσει στην εξέλιξη των νεαρών παικτών. Φρένο στους... οκτώ δανεικούς!

Η FIFA προχωρά σε μεταρρυθμίσεις, αλλάζει το ποδοσφαιρικό τοπίο, μιας και θα μειώσει τον αριθμό των δανεισμών τη νέα χρονιά. Η αρμόδια επιτροπή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, έκανε γνωστό πως οι ομάδες δεν θα μπορούν να υπογράψουν πάνω από οκτώ δανεικούς, όπως επίσης δεν θα είναι σε θέση και να παραχωρήσουν περισσότερους από οκτώ παίκτες με τη μορφή δανεισμού. Το νέο αυτό μέτρο έχει στόχο την καλύτερη εξέλιξη των νεαρών παικτών. Από οκτώ, ο αριθμός θα πέσει στους επτά τη σεζόν 2023-2024 και στους έξι για το 2024-2025. Οι νέοι κανονισμοί θα έχουν ισχύ από την 1η Ιουλίου. Ωστόσο, οι παίκτες που είναι κάτω των 21 ετών δεν θα υπόκεινται στους νέους κανονισμούς. Σε αυτούς προβλέπεται η θέσπιση ελάχιστης διάρκειας για έναν δανεισμό (η μέγιστη διάρκεια θα είναι ένα έτος).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα