Ριβάλντο - Τζιοβάνι: Επανένωση θρύλων στο Λίβερπουλ

Newsroom
Ριβάλντο - Τζιοβάνι: Επανένωση θρύλων στο Λίβερπουλ

bet365

Συνάντηση από τα... παλιά για δύο θρύλους του ευρωπαϊκού και ελληνικού ποδοσφαίρου, Ριβάλντο και Τζιοβάνι, οι οποίοι έσμιξαν ξανά για τον αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Λίβερπουλ.

Επανένωση «αστέρων» που ξυπνά έντονες αναμνήσεις και στο ελληνικό κοινό σημειώθηκε στο Λίβερπουλ. Το άλλοτε βραζιλιάνικο δίδυμο-«όνειρο» του Ολυμπιακού, Ριβάλντο και Τζιοβάνι, συναντήθηκαν στο Μέρσεϊσαϊντ για τον φιλανθρωπικό αγώνα παλαιμάχων ανάμεσα στους Reds και τη Μπαρτσελόνα.

Αποδεχόμενοι το κάλεσμα του πρώην συλλόγου τους (συνυπήρξαν στη Μπάρτσα τη διετία 1997-1999), οι δύο Βραζιλιάνοι θρύλοι ταξίδεψαν στην Αγγλία για να φορέσουν ξανά τα Μπλαουγκράνα και μάλιστα, φωτογραφήθηκαν μαζί, παρέα και με τον συμπατριώτη τους, Εντμίλσον.

Ο Τζιοβάνι ανήρτησε τη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ανάμεσα στην ομάδα των θρύλων των Καταλανών συμπεριλαμβάνεται κι ένας ακόμη παίκτης που πέρασε από τους Ερυθρόλευκους, ο Χαβιέρ Σαβιόλα, καθώς και ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού, Λουίς Γκαρθία, μαζί και με άλλα τεράστια ονόματα όπως ο Έντγκαρ Ντάβιντς και ο Γκαΐθκα Μεντιέτα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα