Τεχνικός Διευθυντής Μάλμε: «Διαπραγματευόμαστε για τον Τσόλακ, κοιτάμε και άλλες περιπτώσεις»

Τεχνικός Διευθυντής Μάλμε: «Διαπραγματευόμαστε για τον Τσόλακ, κοιτάμε και άλλες περιπτώσεις»

Newsroom
Τεχνικός Διευθυντής Μάλμε: «Διαπραγματευόμαστε για τον Τσόλακ, κοιτάμε και άλλες περιπτώσεις»

bet365

Ο τεχνικός διευθυντής της Μάλμε επιβεβαίωσε ότι οι διαπραγματεύσεις των πρωταθλητών Σουηδίας με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Τσόλακ βρίσκονται σε εξέλιξη, τονίζοντας πάντως ότι η Μάλμε εξετάζει παράλληλα και άλλες περιπτώσεις για την κορυφή της επίθεσής της.

Νέες δηλώσεις σχετικά με την περίπτωση του Αντόνιο Τσόλακ έκανε σε ΜΜΕ της πατρίδας του ο Αντρέας Γκέοργκσον, τεχνικός διευθυντής της Μάλμε. Σύμφωνα με τον Γκέοργκσον, οι πρωταθλητές Σουηδίας προσπαθούν να κρατήσουν τον Τσόλακ στο «Eleda Stadion» διαπραγματευόμενοι με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο εξετάζουν και εναλλακτικές λύσεις στην περίπτωση που δεν επέλθει συμφωνία με τον «δικέφαλο του Βορρά».

«Η διαπραγμάτευση είναι σε εξέλιξη και καμία πόρτα δεν έχει κλείσει οριστικά. Ευελπιστούμε ότι η υπόθεση θα κλείσει θετικά για μας. Ο Τσόλακ ήταν σημαντικό κομμάτι της ομάδας μας και η συνεργασία μας μαζί του ωφέλησε και εμάς και τον ίδιο. Παράλληλα όμως θα πρέπει να δούμε πως κινείται η αγορά των επιθετικών. Υπάρχουν διάφορα σενάρια», δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής των Σουηδών.

«Έχουμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στην επίθεση και δεν είναι σαν να στεκόμαστε στο νερό ούτε στην διαπραγμάτευση για τον Τσόλακ, ούτε στο ενδεχόμενο να αποκτήσουμε άλλον φορ. Παραμένουμε ήρεμοι», συμπλήρωσε ο Σουηδός.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Τσόλακ παραχωρήθηκε στην Μάλμε τον περασμένο Μάρτιο, και έκτοτε έχει εντυπωσιάσει στον σουηδικό νότο έχοντας 22 γκολ σε 41 εμφανίσεις. Παρ' όλα αυτά, η διοίκηση της ομάδας δεν φαίνεται διατεθειμένη να εκταμιεύσει τα περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ που είχαν συμφωνηθεί με τον ΠΑΟΚ σαν οψιόν αγοράς, και έτσι προσπαθεί να «ρίξει» το συγκεκριμένο ποσό εξετάζοντας παράλληλα και άλλες περιπτώσεις επιθετικών.

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα