Άγιαξ - Άλκμααρ: Ο Παυλίδης σκόραρε μέσα στη «Johan Cruyff Arena» για το 0-1 με συνταγή... Αίαντα! (vid)

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Άγιαξ - Άλκμααρ: Ο Παυλίδης σκόραρε μέσα στη «Johan Cruyff Arena» για το 0-1 με συνταγή... Αίαντα! (vid)

bet365

Πρωταγωνιστής ο Βαγγέλης Παυλίδης για την Άλκμααρ κόντρα στον πρωτοπόρο Άγιαξ, ο Έλληνας στράικερ σκόραρε για το 1-0 μετά από επίθεση... total football και πέτυχε μόλις το 8ο τέρμα που δέχεται ο Αίαντας στη σεζόν και 3ο στο πρωτάθλημα!

Γκολ-παράσημο στην καριέρα του Βαγγέλη Παυλίδη στα ολλανδικά γήπεδα και στη φετινή σεζόν. Ο Έλληνας στράικερ βρήκε δίχτυα μέσα στην έδρα του Άγιαξ, ανοίγοντας το σκορ για την Άλκμααρ στο 50' του ματς, σε μια φάση που μάλλον υα ζήλεψε ο Έρικ Τεν Χαχ και οι παίκτες του Αίαντα.

Η AZ κυκλοφόρησε τη μπάλα από τον τερματοφύλακα αλά... total football και μετά από 12 συνεχόμενες πάσες, ο 23χρονος επιθετικός «κάρφωσε» με τρομερό σουτ εντός περιοχής τον Πασβέερ, σημειώνοντας έτσι μόλις το 3ο γκολ που δέχεται ο Άγιαξ στη φετινή Eredivisie και πρώτο μετά από δύο μήνες! Από τις 8 Οκτωβρίου συγκεκριμένα, και το διπλό της Ουτρέχτης του Τάσου Δουβίκα (0-1), ενώ και η τρίτη που σκόραρε φέτος απέναντι στους πρωταθλητές Ολλανδίας είναι μία από τις ομάδες με Έλληνα παίκτη: η Τβέντε του Δημήτρη Λημνιού!

Μάλιστα, ο Παυλίδης σκόραρε για δεύτερη φορά στο 2021 μέσα στη «Johan Cruyff Arena», καθώς το είχε πετύχει και με τη φανέλα της Βίλεμ. Ο τελευταίος παίκτης που σκόραρε με δύο διαφορετικές ομάδες στο σπίτι του Αίαντα μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος ήταν ο Άριεν Ρόμπεν, 19 χρόνια πριν (2002)!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα