Ντε Λαουρέντις: «Ο μύθος Ντιέγκο Μαραντόνα δεν αμφισβητείται»

Ντε Λαουρέντις: «Ο μύθος Ντιέγκο Μαραντόνα δεν αμφισβητείται»

Βασίλης Μπαλατσός
Ντε Λαουρέντις: «Ο μύθος Ντιέγκο Μαραντόνα δεν αμφισβητείται»

bet365

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, με δηλώσεις του για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα αποθέωσε τον... αιώνιο «Pibe de Oro».

Hμέρα πένθους είναι η σημερινή (25/11) για τη Νάπολη. Πριν από ακριβώς ένα χρόνο ο «μύθος» της πόλης αλλά και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Μαραντόνα έφυγε από τη ζωή.

Μπροστά από μία διάσημη τοιχογραφία του «Ντιεγκίτο» πλήθος φιλάθλων εναπόθεσε σήμερα φανέλες, λουλούδια και ποδοσφαιρικά αξεσουάρ. Τον «Pibe de Oro» τίμησε και ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ο οποίος άφησε λουλούδια στη μνήμη του, μαζί με τον γιο του, Έντο.

Μετά την κατάθεση των λουλουδιών ο ισχυρός άνδρας των «Παρτενοπέι» μίλησε για τον μύθο της ομάδας του αναφέροντας: «Ο μύθος δεν αμφισβητείται, όπως εκείνοι του Ολύμπου, δεν υπάρχει ηθοποιός που να μπορεί να τον υποδυθεί, είναι το Χρυσό Παιδί και θα παραμείνει έτσι. Είναι κρίμα που δεν τον έχουμε μαζί μας. Η λατρεία προς τον Μαραντόνα φαίνεται από το γεγονός πως ήρθαν στην Νάπολη 300 οπαδοί της Μπόκα Τζούνιορς για το είδωλό τους. Είναι αιώνιος».

 

Τελευταία Νέα