Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ: Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της ομάδας για απάτη με κρυπτονομίσματα

Βασίλης Μπαλατσός
Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ: Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της ομάδας για απάτη με κρυπτονομίσματα

bet365

Ο ιδιοκτήτης της Μπεϊτάρ Ιερουσαλή, Μόσε Χογκέγκ, συνελήφθη με ακόμα επτά άτομα για απάτη που σχετίζεται με κρυπτονομίσμα.

Στα χέρια της αστυνομίας της Ιερουσαλήμ βρίσκεται ο ιδιοκτήτη της Μπεϊτάρ, Μόσε Χογκέγκ, μαζί με ακόμα επτά υπόπτους, οι οποίοι συνελήφθησαν με την κατηγορία απάτης, η οποία σχετίζεται με κρυπτονομίστα. Σύμφωνα με τις αρχές του Ισραήλ η απάτη αφορά δεκάδες εκατομμύρια σεκέλ. Τα σεκέλ ισούνται με 29 σεντ του ευρώ.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έφοδο και κατέστεχαν αποδεικτικά στοιχεία από τα γραφεία της εταιρίας του Χογκέγκ (Ownix) και από τις κατοικίες των υπόπτων. Λίγες ώρες μετά τη σύλληψη του Ισραηλινού επιχειρηματία, η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε ότι διακόπτει άμεσα τη συνεργασία με την εταιρία του, η οποία αφορούσε τη δημιουργία και προώθηση NFTs.

Ο Χογκέγκ δραστηριοποιείται στο ποδόσφαιρο τα τελευταία τρία χρόνια, ως ιδιοκτήτης της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Τον Σεπτέμβριο έκανε γνωστή την πρόθεσή του να πουλήσει τις μετοχές της πρώην ομάδας του Λιβάι Γκαρσία.

Ο Iσραηλινός επιχειρηματίας δεν απασχολέι πρώτη φορά της αρχές, καθώς πριν μερικά χρόνια είχε κατηγορηθεί από γνωστό μοντέλο για σεξουαλική επίθεση, όταν ήταν 17 ετών. Ο Χογκέγκ αρνήθηκε τη συγκεκριμένη κατηγορία και ισχυρίστηκε ότι όλα έγιναν συναινετικά.

 

Τελευταία Νέα