ΕΠΟ: Πού βρίσκεται η υπόθεση της επίθεσης στον δικαστή και τι ακολουθεί

Δημήτρης Τομαράς
ΕΠΟ: Πού βρίσκεται η υπόθεση της επίθεσης στον δικαστή και τι ακολουθεί

bet365

Ανοιχτό το ενδεχόμενο παραίτησης του δικαστή της ΕΠΟ μετά την επίθεση στο αυτοκίνητό του, η υπόθεση διερευνάται από το Α.Τ. Ψυχικού.

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, το Α.Τ. Ψυχικού ασχολείται προς το παρόν με την υπόθεση και μένει να φανεί τι ευρήματα θα προκύψουν από τις γύρω κάμερες και γενικά τα στοιχεία που θα αντληθούν τις επόμενες ημέρες (ουσιαστικά έχει χτυπηθεί το παρμπρίζ του αυτοκινήτου από αιχμηρό αντικείμενο).

Το ότι η υπόθεση του δικαστικού - που είναι μέλος του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ (και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη έχει προλάβει να ασχοληθεί με συγκεκριμένη και σημαντική υπόθεση αν και πηγές από την Ομοσπονδία επισημαίνουν πως είχε αναλάβει καθήκοντα την 1η Νοεμβρίου και δεν είχε καταπιαστεί με οποιαδήποτε υπόθεση) - είναι στη δικαιοδοσία του Α.Τ. Ψυχικού δεν συνεπάγεται πως δεν ασχολούνται με αυτήν και άλλες Διευθύνσεις. Σ' αυτή τη φάση όλα είναι ανοιχτά.

Η ΕΠΟ μέσω επίσημης ανακοίνωσής της από την άλλη έχει διευκρινίσει πως αυτή η επίθεση δεν έχει καμία σχέση με ποδοσφαιρικές υποθέσεις. Δεν αποκλείεται ο συγκεκριμένος δικαστής να παραιτηθεί, χωρίς πάντως μέχρι στιγμής να έχει φτάσει σχετική παραίτηση στην ΕΠΟ. Η παραίτησή του βέβαια, πρώτα θα σταλεί, αν λάβει αυτή την απόφαση ο δικαστής, στο αρμόδιο διοικητικό εφετείο και το αρμόδιο Υπουργείο που τον διόρισε.

* H φωτογραφία είναι αρχείου.

 

Τελευταία Νέα