ΕΠΟ για την επίθεση σε δικαστικό: «Καταδικάζουμε μεθόδους μαφίας εις βάρος δικαστικών λειτουργών»

Δημήτρης Τομαράς
ΕΠΟ για την επίθεση σε δικαστικό: «Καταδικάζουμε μεθόδους μαφίας εις βάρος δικαστικών λειτουργών»

bet365

Η ΕΠΟ καταδικάζει με επίσημη ανακοίνωσή της την επίθεση σε δικαστικό και παράλληλα ξεκαθαρίζει πως δεν μπορεί να συνδέονται τέτοια συμβάντα με ποδοσφαιρικές υποθέσεις.

Από το αστυνομικό ρεπορτάζ προέκυψε πως άγνωστοι έσπασαν το αυτοκίνητο μέλος του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ έξω από το σπίτι του. Το σχετικό ρεπορτάζ μετέδωσε το Protothema.gr, με τις Αρχές αλλά και τους κύκλους του ποδοσφαίρου να είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι από αυτή την ενέργεια.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η επίθεση έλαβε χώρα μόλις λίγες ώρες μετά το τέλος της συνεδρίασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου το οποίο μεταξύ άλλων ασχολήθηκε με την αναψηλάφηση υπόθεσης σχετικής με καταγγελόμενες ως παράνομες αποφάσεις της νυν διοίκησης της ΕΠΟ που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε έκπτωση των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής (Δ.Σ.). Η ΕΠΟ από την πλευρά της πήρε θέση για το ρεπορτάζ της επίθεσης σε μέλος του Διαιτητικού Δικαστηρίου και δικαστή / αρεοπαγίτη με επίσημη θέση που βγήκε λίγη ώρα πριν τη 1 τα ξημερώματα. Ειδικότερα η επίσημη θέση / ανακοίνωση:

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει την αποδοκιμασία και τον αποτροπιασμό της για την καταγγελθείσα επίθεση στο όχημα μέλους του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών και του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ. Εν όψει της ολοκλήρωσης της αστυνομικής έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει επίσης την έκπληξή της για την προσπάθεια συγκεκριμένων ΜΜΕ να συνδέσουν τη συγκεκριμένη επίθεση τόσο με υποθέσεις που πρόκειται να εξεταστούν στο ΔΔΠ όσο και με το Ελληνικό Ποδόσφαιρο συνολικά.

Καταδικάζουμε μετά βδελυγμίας μεθόδους μαφίας εις βάρος δικαστικών λειτουργών, αλλά και την τεχνητή προσπάθεια εμπλοκής του ποδοσφαίρου σε παρακρατικές μεθόδους. Η Αστυνομία θα φωτίσει όλες τις πτυχές της υπόθεσης μετά την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, κατά συνέπεια όσοι επενδύουν επικοινωνιακά στην αποσταθεροποίηση των θεσμών του Ελληνικού Ποδοσφαίρου μέσω αυτών των γεγονότων ας περιμένουν γιατί θα εκτεθούν και πάλι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: INTIME

Τελευταία Νέα