Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές θα καταγγέλλουν μέσω app την προσέγγιση για παράνομο στοιχηματισμό

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές θα καταγγέλλουν μέσω app την προσέγγιση για παράνομο στοιχηματισμό

bet365

Η Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών της Ολλανδίας λανσάρει εφαρμογή, στην οποία οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να καταγγείλλουν την προσέγγισή τους για παράνομο στοιχηματισμό, διατηρώντας την ανωνυμία τους.

Πριν από δέκα χρόνια στη Φινλανδία οι ποδοσφαιριστές προχώρησαν σε μια πρωτοποριακή κίνηση, καθώς οι ποδοσφαιριστές μέσω app είχαν την δυνατότητα να καταγγείλουν ανώνυμα την προσέγγιση τους για παράνομο στοιχηματισμό. Το μέτρο υιοθετήθηκε στην Κύπρο πριν από δύο χρόνια, ενώ τώρα θα εφαρμοστεί και στην Ολλανδία.

Όπως αναφέρει η ολλανδική «De Telegraaf» οι ποδοσφαιριστές δημιούργησαν μια σχετική εφαρμογή στην οποία οι ποδοσφαιριστές θα μπορούν να κάνουν τις καταγγελίες τους σχετικά με προσέγγιση για παράνομο στοιχηματισμό, διατηρώντας παράλληλα την ανωνυμία τους.

Το όνομα της εφαρμογής ονομάζεται «Red Button» και το πλάνο είναι να συμμετέχουν όλοι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της χώρας. Θυμίζουμε πως στην Ολλανδία αγωνίζονται πολλοί Έλληνες πάικτες και συγκεκριμένμα ο Τάσος Δουβίκας (Ουτρέχτη), ο Δημήτρης Λημνιός (Τβέντε), ο Βαγγέλης Παυλίδης, ο Παντελής Χατζηδιάκος (Άλκμααρ), ο Γιάννης Φοίβος Μπότος (Γκοου Αχέντ Ιγκλς), ο Κώστας Λάμπρου (Τσβόλε), ο Αργύρης Καμπετσής και ο Νίκος Μιχελής (Βίλεμ).

Πρόσφατα είχε προκληθεί σάλος στην Ολλανδία μετά την είδηση ότι οι Γουέσλεϊ Σνάιντερ και Ντιρκ Κάιτ συμμετείχαν σε παράνομα στοιχήματα κι έμπλεξαν με «βαρόνο» ναρκωτικών.

 

Τελευταία Νέα