Αργεντινή: Προπονητής πυροβολήθηκε σε αγώνα 3ης κατηγορίας κατά τη διάρκεια επεισοδίων (vids)

Αργεντινή: Προπονητής πυροβολήθηκε σε αγώνα 3ης κατηγορίας κατά τη διάρκεια επεισοδίων (vids)

bet365

Σοκ στην Αργεντινή με τον πυροβολισμό του προπονητή Μαουρίσιο Ρομέρο, ο οποίος δέχθηκε σφαίρα στον ώμο εν μέσω επεισοδίων σε ματς 3ης κατηγορίας και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.

Απερίγραπτες εικόνες στο αργεντινίκο ποδόσφαιρο, με προπονητή ομάδας της 3ης κατηγορίας να πέφτει θύμα πυροβολισμού κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στον αγωνιστικό χώρο. Ο Μαουρίσιο Ρομέρο, τεχνικός της φιλοξενούμενης Φέρο ντε Χενεράλ Πίκο, πυροβολήθηκε στον ώμο εν μέσω συμπλοκών που ξέσπασαν ανάμεσα στους οπαδούς της γηπεδούχου Ουρακάν Λας Έρας, οι οποίες και είχαν ως αποτέλεσμα την πρόωρη διακοπή του ματς περίπου στο 35΄ του δευτέρου μέρους.

Λίγη ώρα μετά το συμβάν, κυκλοφόρησε βίντεο στα social media στο οποίο απεικονίζεται ο Ρομέρο όταν δέχεται ιατρική φροντίδα στο τραύμα που του προξένησε η σφαίρα. Ευτυχώς, ο Αργεντινός coach διέφυγε τον κίνδυνο και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

«Πας για να παίξεις έναν αγώνα ποδοσφαίρου και βρίσκεις τον εαυτό σου σε μια κατάσταση που δεν φανταζόσουν ποτέ ότι θα βρεθείς. Δόξα τω Θεώ που δεν υπήρξε θανάσιμη κατάληξη, θα μπορούσε να έχει συμβεί μια τραγωδία».

«Ακούσαμε πυροβολισμούς, στην αρχή δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε, φανταζόμασταν ότι ήταν βεγγαλικά. Αλλά όταν είδαμε το ξύλο στις εξέδρες συνειδητοποιήσαμε ότι ήταν σοβαρά τα πράγματα. Οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, ο διαιτητής σταμάτησε αναγκαστικά το ματς. Και μετά κι άλλοι πυροβολισμοί. Ακούσαμε πολλές εκρήξεις, δεν είχαμε τον χρόνο να τρέξουμε, νιώθαμε τον κρότο της κάθε σφαίρας, οι δύο κατέληξαν στον πάγκο μας, ήταν τρομακτικό».

Μιλώντας για τη στιγμή που τον χτύπησε η σφαίρα, περιέγραψε: «Ένιωσα φόβο, άγχος. Ήμουν τυχερός. Όταν άρχισαν οι πυροβολισμοί, ένιωσα μια ενόχληση στην άρθρωση του ώμου μου. Πανικοβλήθηκα, άγγιξα το σημείο και συνειδητοποίησα ότι δεν είχε συμβεί και στους άλλους. Μετά μπήκαμε στη φυσούνα. Τρόμαξα, ήμουν αγχωμένος από όσα συνέβαιναν, αλλά κράτησα την ψυχραιμία μου.

Όσο για το αν σκέφτεται να σταματήσει την προπονητική μετά το περιστατικό, είπε:

«Είναι λυπηρό που αυτά τα πράγματα συνεχίζονται να συμβαίνουν στο αργεντίνικο ποδόσφαιρο, που αυτές οι μαφίες δεν έχουν εξαλειφθεί. Η κατάσταση στη χώρα είναι γενικά λυπηρή, πρέπει να συμβεί κάτι πολύ σοβαρό για να ληφθούν αποφάσεις. Δεν είναι εύκολο να είσαι προπονητής εδώ, είναι κάτι τέτοιες στιγμές που σε κάνουν να σκέφτεσαι αλλιώς τα πράγματα. Είμαι σε μια φάση που αναλύω στο μυαλό μου το τι μου συνένη και θα πάρω τον χρόνο μου για να αποφασίσω τι θέλω να κάνω»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα