Ουτρέχτη - Χέρενφεν 2-1: Ισοφάρισε το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας της με βασικό Δουβίκα

Βασίλης Μπαλατσός
Ουτρέχτη - Χέρενφεν 2-1: Ισοφάρισε το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας της με βασικό Δουβίκα

bet365

H Ουτρέχτη με βασικό τον Τάσο Δουβίκα, κέρδισε με 2-1 τη Χέρενφεν και ισοφάρισε το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της στην Eredivisie.

Μετά την βαριά ήττα από την Άλκμααρ με 5-1 η Ουτρέχτη επέστρεψε στις νίκες. Η ομάδα του Τάσου Δουβίκα με βασικό τον διεθνή φορ επικράτησε της Χέρενφεν με 2-1 πετυχαίνοντας την πέμπτη διαδοχική νίκη της στην φετινή Eredivisie.

Στο 21' ο Ντζάνγκο Βάρμερνταμ με κάθετη μπαλιά βρήκε τον Μούσα Σιλά, ο οποίος με σουτ στην αριστερή γωνία άνοιξε το σκορ για την Ουτρέχτη. Η χαρά κράτησε λίγο, καθώς ο Γουίλεμ Γιάνσεν στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και «χάρισε» στους αντιπάλους την ισοφάριση.

Η Ουτρέχτη βρήκε τη λύση στο 80'. Ο Χιντ τερ Αβέστ έκανε μια σέντρα ακριβείας και ο Σάντερ ντε Στρικ με κεφαλιά νίκησε τον Χαβιέρ Μους και έκανε το 2-1, το οποίο έμεινε μέχρι τέλους, με την ομάδα του βασικού και... αναντικατάστατου στην αναμέτρηση, Δουβίκα, να παίρνει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως με αυτή τη νίκη η Ουτρέχτη ισοφάρισε την καλύτερη απόδοση της στην Eredivisie. Τη σεζόν 1983-84 οι Ολλανδοί είχαν πάρει 20 βαθμούς σε 10 αναμετρήσεις, όπως ακριβώς έχουν κάνει και φέτος.

 

Τελευταία Νέα