Εθνική Ελπίδων: Μπορεί να επιστρέψει μόνο με τσάρτερ από την Κύπρο, προσπάθεια να κλειστεί πτήση την Τρίτη

Δημήτρης Τομαράς
Εθνική Ελπίδων: Μπορεί να επιστρέψει μόνο με τσάρτερ από την Κύπρο, προσπάθεια να κλειστεί πτήση την Τρίτη

bet365

Σε συνεργασία με το αρμόδιο Υπουργείο Υγείας της Κύπρου η αποστολή της Εθνικής Ελπίδων προσπαθεί να φύγει από τη Λευκωσία με πτήση τσάρτερ την Τρίτη.

Σε αυτή τη φάση όλες οι εμπλεκόμενες Αρχές είναι σε συνεργασία για να βρεθεί πτήση τσάρτερ την Τρίτη και να φύγει από την Κύπρο η αποστολή της Εθνικής Ελπίδων. Μάλιστα εμπλέκεται και το Υπουργείο Υγείας της Κύπρου (το πλέον αρμόδιο) σ' αυτό το πλαίσιο, καθώς στόχος όλων των αρχών (κυπριακή κυβέρνηση, UEFA, ΚΟΠ, ΕΠΟ) είναι να επιστρέψει η αποστολή της U21 στην Αθήνα, χωρίς όμως να ληφθεί το παραμικρό ρίσκο διασποράς του κορονοϊού από τα 13 άτομα που έχουν προσβληθεί. Γι' αυτό και μόνο με πτήση τσάρτερ θα επιτραπεί η επιστροφή της αποστολής στη χώρα μας.

Λογικά θα βρεθεί πτήση τσάρτερ για να φύγει η Εθνική Ελπίδων από την Κύπρο (μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας δεν είχε βρεθεί πάντως).

Σε διαφορετική περίπτωση τα μέλη με θετικά κρούσματα κορονοϊού πρέπει να μείνουν στην Κύπρο σε καθεστώς απομόνωσης για διάστημα επτά ημερών. Βέβαια, με δεδομένο πως υπάρχουν 13 κρούσματα (10 παίκτες + 3 μέλη του προπονητικού επιτελείου) είναι πιθανό μετά τα νέα τεστ να προκύψουν και περισσότερα (θετικά κρούσματα covid-19) από την Τρίτη και μετά.

Υπενθυμίζεται ότι το προγραμματισμένο για αύριο ματς στην Κύπρο στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro αναβλήθηκε λόγω των κρουσμάτων.

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα