Αμπελ Φερέιρα: «Είμαι τρελός προπονητής που μερικές φορές γίνομαι ηλίθιος»

Newsroom
Αμπελ Φερέιρα: «Είμαι τρελός προπονητής που μερικές φορές γίνομαι ηλίθιος»

bet365

Μυθική ατάκα του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη της Παλμέιρας επί της Σαπεκοένσε.

Η πίεση που αισθάνεται ο Αμπελ Φερέιρα μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας, μειώθηκε μετά την επιστροφή στις νίκες της Παλμέιρας, με «θύμα» την Σαπεκοένσε (2-0).

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ έκανε πάλι πειράματα στο παιχνίδι, ωστόσο το αποτέλεσμα αυτή την φορά τον δικαίωσε. Όταν ρωτήθηκε για τα ρίσκα που παίρνει στα ματς, έδωσε μία… απρόσμενη απάντηση.

«Είμαι τρελός, ένας νέος προπονητής που του αρέσει να κάνει πράγματα εκτός πλαισίου, που κάνει λάθη, που χάνει και που μερικές φορές είναι ηλίθιος. Ξέρω τι κάνω, από πού ήρθα, πού είμαι, τι θέλω, πού θέλω να πάω και οι παίκτες μου πιστεύουν σε μένα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Όταν ο παίκτης είναι καλός, η συλλογική ιδέα είναι καλή, οι παίκτες μπορούν να παίξουν σε οποιαδήποτε θέση», είπε ο Πορτογάλος προπονητής.

Την Τετάρτη η Παλμέιρας θα υποδεχθεί την Ατλέτικο Μινέιρο στην πρώτη μεταξύ τους ημιτελική αναμέτρηση στο Copa Libertadores, ενώ στο πρωτάθλημα βρίσκεται προσωρινά στην δεύτερη θέση, επτά πόντους πίσω από την κορυφή που βρίσκεται η αντίπαλός της, με την Φλαμένγκο να ακολουθεί 4 βαθμούς πίσω της, αλλά και με τρία ματς λιγότερα.

 

Τελευταία Νέα