Φερέιρα: «Περιμένω να απολυθώ από την Παλμέιρας»

Φερέιρα: «Περιμένω να απολυθώ από την Παλμέιρας»

bet365

Ο Αμπέλ Φερέιρα σχολίασε με αιχμηρό τρόπο τις συχνές αλλαγές προπονητών στην Βραζιλία, τονίζοντας πως περιμένει και την δική του απόλυση, μετά την ήττα της Παλμέιρας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Το πρωτάθλημα στην Βραζιλία ξεκίνησε και η Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα δεν άρχισε τις υποχρεώσεις της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από την Φλαμένγκο.

Αυτό το αποτέλεσμα ήταν αρκετό για τους οπαδούς της Παλμέιρας και τα ΜΜΕ στη Βραζιλία να αρχίσουν τις μουρμούρες για τον άλλοτε τεχνικό του ΠΑΟΚ.

Ο ίδιος πάντως στη συνέντευξη Τύπου, κατέκρινε την νοοτροπία των Βραζιλιάνων, για το σύνηθες φαινόμενο ότι μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα οι ομάδες απολύουν τους προπονητές τους.

«Είμαι για πάντα ευγνώμων στο ποδόσφαιρο της Βραζιλίας, στους παίκτες μου, στην Παλμέιρας και στον Γκαλιότε (σ.σ πρόεδρος Παλμέιρας). Περιμένω όμως να απολυθώ. Σήμερα, η μικρότερη κόρη μου είναι 10 ετών και είμαι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού πληρώνοντας το τίμημα για να συνεχίσω να θριαμβεύω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Φερέιρα έχει κατακτήσει δύο τίτλους στην Βραζιλία (Κύπελλο και Copa Libertadores) αλλά από την άλλη δεν έχει καταφέρει να οδηγήσει την ομάδα του στην κορυφή τρεις φορές μετά τις ήττες στον τελικό του Recopa από την Defensa Y Justicia, στον δεύτερο τελικό του Παουλίστα από την Σάο Πάουλο με 0-2 και στο Σούπερ Καπ από την Φλαμένγκο.

 

Τελευταία Νέα