Οι σημερινές προβλέψεις για την Euronovileague

Οι σημερινές προβλέψεις για την Euronovileague
Ο μεγάλος διαγωνισμός της Novibet συνεχίζεται με τα παιχνίδια Αγγλία-Γερμανία και Σουηδία-Ουκρανία.

Τελευταία μέρα για την φάση των «16» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αλλά και της προσφοράς διημέρου της Euronovileague, καθώς όποιος προβλέψει σωστά τα σκορ των τεσσάρων αγώνων Δευτέρας και Τρίτης κερδίζει 1000 ευρώ*!

Η αυλαία των αγώνων στον μεγάλο διαγωνισμό της Novibet, στον οποίο αν προβλέψεις 20 σωστά αποτελέσματα μπορείς να κερδίσεις έως και 2.020.000€, ανοίγει με την ματσάρα Αγγλία-Γερμανία.

Σήκωσε τη EuroNovileague και κέρδισε 2.020.000€*

Τα «Λιοντάρια» τερμάτισαν πρώτα στον όμιλο έχοντας δύο νίκες με Κροατία, Τσεχία και μία ισοπαλία με την Ουαλία, χωρίς να εντυπωσιάσουν με την απόδοσή τους. Στην αντίπερα όχθη, τα «πάντσερ» έχασαν έχασαν από την Γαλλία, έφεραν ισοπαλία με την Πορτογαλία και κέρδισαν την Ουγγαρία για να πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης.

Θα επιλέξουμε το 1-2.

1

Στο άλλο παιχνίδι, διασταυρώνουν τα ξίφη τους η Σουηδία και η Ουκρανία με την πρώτη να μετράει δύο νίκες και μία ισοπαλία στους ομίλους και την δεύτερη να παίρνει την πρόκριση μετά τις ήττες από Ολλανδία και Αυστρία, χάρη στη νίκη επί της Β. Μακεδονίας.

Αν δεν μπορείς να περιμένεις μπες τώρα στον μεγαλύτερο διαγωνισμό* μετρητών που έγινε ποτέ!

Σε αυτό θα πάμε με το 2-0.

2

Στην βαθμολογία, δεν είχαμε πολλές αλλαγές στην κορυφή, την οποία απολαμβάνει ένας παίκτης με 11 σωστές προβλέψεις.

βαθμ

*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. | ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα