Ο Ρονάλντο είναι ο απόλυτος MVP της φάσης των ομίλων

Ο Ρονάλντο είναι ο απόλυτος MVP της φάσης των ομίλων
Ο Πορτογάλος σταρ ήταν ο μοναδικός παίκτης που αναδείχθηκε δύο φορές MVP στο poll που κάνει κάθε αγωνιστική ημέρα του Euro το Gazzetta σε συνεργασία με το Bacardi.

Μπορεί το φετινό Euro να είναι το μοναδικό στην ιστορία της διοργάνωσης που άργησε ένα χρόνο -ελέω πανδημίας- να κάνει σέντρα, ωστόσο η αναμονή άξιζε και με το παραπάνω. Ήδη στην φάση των ομίλων, η οποία ολοκληρώθηκε εχθές (23/6) είδαμε σπουδαίες ανατροπές, τρομερά γκολ και παίκτες που έκαναν την διαφορά.

Παίκτες όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο (ο μοναδικός που αναδείχθηκε δύο φορές μέχρι τώρα MVP) που πήραν από το χέρι την ομάδα τους και της έδωσαν τη νίκη.

Τέσσερις από αυτούς τους παίκτες κάθε αγωνιστικής ημέρας (ξεκινώντας από τις 13.6), επέλεγε η δημοσιογραφική ομάδα του Gazzetta σε συνεργασία με το Bacardi, το πιο πολυβραβευμένο ρούμι στον κόσμο, το οποίο όπως είδαμε στη νέα του παγκόσμια καμπάνια συνδυάζεται άψογα με το super remake του «Conga» από τους Leslie Grace, Meek Mill και τον παραγωγό Boi-1da, και έδιναν την δυνατότητα στους αναγνώστες του Gazzetta να ψηφίσουν τον MVP.

Πάμε να θυμηθούμε ποιους -πέρα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο- αναδείξατε MVP’s μέχρι σήμερα:

13.6-Ντένζελ Ντάμφρις

....

14.6-Πάτρικ Σικ

......

15.6-Κριστιάνο Ρονάλντο

...

16.6-Μάνουελ Λοκατέλι

.

17.6-Κέβιν ντε Μπρόινε

......

18.6-Εμιλ Φόρσμπεργκ

.

19.6-Ρόμπιν Γκόσενς

......

20.6-Σερντάν Σακίρι

.

21.6-Τζίνι Βαϊνάλντουμ

....

22.6-Λούκα Μόντριτς

.

23.6-Κριστιάνο Ρονάλντο

.

Από το Σάββατο (26.6), όπου ξεκινά η φάση των «16», το Gazzetta και το Bacardi θα συνεχίσουν να σας προτείνουν τους 4 υποψήφιους MVP’s της κάθε αγωνιστικής ημέρας, τους οποίους μπορείτε να ψηφίζετε μέσω του γνωστού πλέον reaction poll στο Facebook.

Την επομένη και πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα της νέας αγωνιστικής ημέρας, το Gazzetta μέσω των λογαριασμών του στο Facebook και στο Instagram θα συνεχίζει να ανακοινώνει τον εκάστοτε MVP μέχρι και τον μεγάλο τελικό της 11ης Ιουλίου.

CongaBacardi

Είστε έτοιμοι να συνεχίσουμε να παρακολουθούμε το Euro σε ρυθμούς «Conga»;

 

Τελευταία Νέα