Είναι δυνατόν να μη σκοράρει ο Κέιν σε αυτό το Euro;

Είναι δυνατόν να μη σκοράρει ο Κέιν σε αυτό το Euro;
Το πρόγραμμα του Euro έχει τη μάχη κορυφής μεταξύ Αγγλίας και Τσεχίας, με τον Κέιν να θέλει να... κλείσει στόματα

Aκόμα μια μέρα παρέα με το Euro και το πρόγραμμα περιλαμβάνει 2 παιχνίδια για τον τέταρτο όμιλο. Και τα δύο ματς στις 22:00.

Ξεκίνημα με την αναμέτρηση της Αγγλίας με την Τσεχία. Η ομάδα του Σάουθγκεϊτ όπως και εκείνη του Σικ έχουν από τέσσερις βαθμούς και θα δώσουν μάχη για την πρώτη θέση στον όμιλο.

Το άγχος είναι στην πλευρά των Άγγλων που θέλουν να κάνουν μια πειστική εμφάνιση για να κλείσουν στόματα. Έχουν πολύ ποιοτικότερες λύσεις από τους Τσέχους και το 2.35 που πληρώνει στη bwin το 2/2 είναι μια τίμια επιλογή.

Ο Κέιν θα ψάξει με τρέλα το πρώτο του γκολ και το να σκοράρει, δίνεται στο 1.90 στη bwin. για να επανέλθει στα υψηλά στάνταρ απόδοσης που είχε πριν το Euro.

Πάμε και στο άλλο ματς του ομίλου, αυτό της Κροατίας με την Σκωτία που έχουν από ένα βαθμό και θέλουν μόνο νίκη για να προκριθούν.

ιιιι

Το ερώτημα που σας θέσαμε στο Instagram του Gazzetta ήταν το ποιος εκ των Πέρισιτς και Ρόμπερτσον θα σκοράρει. Ο Κροάτης πήρε το 70 % και προσφέρεται στο 4.00 στη bwin, ενώ ο πάικτης της Λίβερπουλ δίνεται στο 3.25 στη bwin.

Σχετικά τώρα με τον νικητή του ματς, η ποιότητα των Κροατών και οι μονάδες που έχουν όπως ο Μόντριτς, ο Κόβατσιτς, ο Ρέμπιτς και ο Πέρισιτς αναμένεται να κάνουν τη διαφορά. Η νίκη της Κροατίας βρίσκεται στο 2.20 και είναι ένα σημείο που δύσκολο το αφήνεις να σου φύγει.

Πολύ δύσκολο να μείνουν εκτός από τώρα οι φιναλίστ του τελευταίου Μουντιάλ, όσο και αν λείπουν πλέον από την ομάδα οι Μάντζουκιτς και Ράκιτιτς.

Photo Credits: UEFA.com

 

Τελευταία Νέα