Έβερτον: Οι οπαδοί τραγουδούσαν για τη Ρεάλ και τώρα τους έκλεψε τον προπονητή (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Έβερτον: Οι οπαδοί τραγουδούσαν για τη Ρεάλ και τώρα τους έκλεψε τον προπονητή (vid)

bet365

Εκείνη την περίοδο απλά χαίρονταν οι συμπολίτες τους δεν πήραν το Champions League. Που νά 'ξεραν όμως οι οπαδοί της Έβερτον ότι θα μετάνιωναν πικρά που τραγουδούσαν για τη Ρεάλ...

Ο Κάρλο Αντσελότι έπειτα από τη δουλειά που έκανε στα «ζαχαρωτά» καταφέρνοντας να στρώσει την αγγλική ομάδα, την αφήνει... στα κρύα του λουτρού επιστρέφοντας επίσημα στην Ρεάλ Μαδρίτης έπειτα από έξι χρόνια.

Στον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ δεν το περίμενα αυτό και δεν μπορούσαν να φανταστούν τόσο άμεσες εξελίξεις, με αποτέλεσμα πλέον να ψάχνουν για τον επόμενο προπονητή.

Οι οπαδοί του συλλόγου, πάντως, δεν είχαν σκεφτεί κάτι τέτοιο όταν το 2018 τραγουδούσαν για την «βασίλισσα» που νίκησε την Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League.

Η μοίρα τους οδήγησε να δουν τους «κόκκινους» στην κορυφή της Ευρώπης το 2019, στην κορυφή της Αγγλίας το 2020 και τώρα η Ρεάλ τους έκλεψε τον προπονητή...

Όλα λάθος!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα