Τα εισιτήρια διαρκείας και το μεγάλο στοίχημα του Άρη

Τα εισιτήρια διαρκείας και το μεγάλο στοίχημα του Άρη

Τα εισιτήρια διαρκείας και το μεγάλο στοίχημα του Άρη

bet365

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου και το Gazzetta.gr γράφει για το μεγάλο στοίχημα που αρχίζει και… τελειώνει στη δημιουργία νέου ρεκόρ.

Με το μοτό… «πλησιάζει η ώρα που θα επιστρέψουμε ξανά στο σπίτι μας», η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου όπου προβλέπεται να επικυρωθεί η επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα. Αυτό που απομένει να διευκρινιστεί είναι η «μεθοδολογία» της επιστροφής του κόσμου, αν δηλαδή η οποιαδήποτε ομάδα θα είναι υποχρεωμένη να διαθέτει εισιτήρια τα οποία θα καλύπτουν ένα μέρος της χωρητικότητας του γηπέδου. Αυτό το σχέδιο είχε εκπονηθεί και τον περασμένο Σεπτέμβριο, γι’ αυτόν τον λόγο είχε εκτιμηθεί ότι θα δίνονταν η δυνατότητα στις ΠΑΕ να «χρησιμοποιήσουν» κάποιες κερκίδες των γηπέδων τους αλλά η έξαρση του COVID 19 ανάγκασε τις αρμόδιες αρχές να το διαγράψουν από το πλάνο τους.

Στόχος είναι το νέο ρεκόρ

Οι τιμές των καρτών διαρκείας δεν διαφέρουν σε σχέση με αυτές που είχαν αποφασιστεί πριν από δύο χρόνια (2019-20), στοιχείο το οποίο δείχνει ότι η ΠΑΕ Άρης ακολουθεί την ίδια οικονομική πολιτική απέναντι στους φιλάθλους. Αυξήθηκαν τα προνόμια για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας όπως για παράδειγμα η δυνατότητα αγοράς της νέας επίσημης φανέλας σε χαμηλότερη τιμή ή οι μεγαλύτερες εκπτώσεις στην αγορά κάθε προϊόντος από την μπουτίκ του συλλόγου. Παράλληλα διατηρήθηκαν οι ίδιες τιμές σε ότι αφορά τα οικογενειακά πακέτα αλλά και τα παιδικά εισιτήρια όπου ουσιαστικά το δεύτερο παιδί θα μπαίνει δωρεάν στο γήπεδο καθώς το επιπλέον ποσό δεν υπερβαίνει τα 20 ευρώ. Όπως διατηρείται και η παιδική κερκίδα.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας αρχίζει από αύριο (2/6) και είναι αλήθεια ότι στην ΠΑΕ Άρης στηρίζουν πολλά στο επίπεδο υποστήριξης των φιλάθλων με την προσδοκία ότι θα είναι υψηλό και θα εξασφαλίσει ένα ισχυρό έσοδο. Αυτό έρχεται σε συνάρτηση με την απώλεια των 8.5 εκατομμυρίων ευρώ, όπως αυτή προσδιορίστηκε από τον Θόδωρο Καρυπίδη, από τις συνθήκες διεξαγωγής των αγώνων τόσο στα περσινά Playoffs, κυρίως όμως από τις άδειες κερκίδες στο σύνολο της αγωνιστικής περιόδου 2019-20. Στην ΠΑΕ Άρης προσδοκούν σε διψήφιο αριθμό εισιτηρίων διαρκείας και ο… κρυφός στόχος είναι οι 15.000 κάρτες διαρκείας τόσο για οικονομικούς λόγους όσο και ως στοιχείο ουσιαστικής ανάπτυξης του οργανισμού.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

SUPERLEAGUE NEWS FEED