Gazzetta Cup powered by AXE: ΑΕΚ - Ολυμπιακός, ο μεγάλος τελικός της Κυριακής!

Gazzetta team
Gazzetta Cup powered by AXE: ΑΕΚ - Ολυμπιακός, ο μεγάλος τελικός της Κυριακής!

bet365

ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα κοντραριστούν στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (20:00) για το Gazzetta Cup powered by AXE. Δείτε τον live στο gazzetta.gr!
eSoccer: Live στοίχημα με υψηλές αποδόσεις! | 21+

Οι μεγάλοι ημιτελικοί του Gazzetta Cup powered by AXE το απόγευμα του Σαββάτου στο gazzetta.gr έβγαλαν το ζευγάρι που θα αναμετρηθεί για την κούπα την Κυριακή (20:00). Ο τελικός μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον για να μάθουμε τον νικητή του τουρνουά!

Μέσω της Hellenic Federation of PES οι διπλοί ημιτελικοί που έλαβαν χώρα στο γήπεδο του gazzetta.gr κρίθηκαν από τα πρώτα ματς ουσιαστικά με ΑΕΚ και Ολυμπιακό να σφραγίζουν νωρίς τα εισιτήριά τους.

Η ΑΕΚ με 5-1 επί του ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς πήρε τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης. Στη ρεβάνς χάρη στο 2-0 η Ένωση προκρίθηκε στον τελικό του Gazzetta Cup powered by AXE με συνολικό σκορ 7-1!

Κάτι ανάλογο είχαμε και στο ζευγάρι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, όπου οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν άνετα στο πρώτο παιχνίδι με 6-1 παίρνοντας σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης. Οι gamers του Ολυμπιακού επικράτησαν και στη ρεβάνς των πρασίνων με 5-1 και με συνολικό σκορ 11-2 θα αντιμετωπίσουν στον τελικό την ΑΕΚ!

Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν στο gazzetta.gr καθώς στις οθόνες σας έρχεται την Κυριακή (12/4) στις 20:00 ο σπουδαίος τελικός, όπου θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του Gazzetta Cup powered by AXE!

Το AXE, χορηγός του Gazzetta Cup, με την καμπάνια #AxeResponsiblyStayHome ενθαρρύνει το Μένουμε Σπίτι και ζητά από τους άντρες να κάνουν το ίδιο στηρίζοντας τους στην αγαπημένη τους δραστηριότητα, το gaming.

 

Τελευταία Νέα