Gazzetta Cup powered by AXE: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (6-1, 5-1)

Gazzetta team
Gazzetta Cup powered by AXE: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (6-1, 5-1)

bet365

Ο Ολυμπιακός έκανε «παπάδες» και με συνολικό σκορ 11-2 (6-1, 5-1) απέκλεισε τον Παναθηναϊκό και θα διεκδικήσει κόντρα στην ΑΕΚ το Gazzetta Cup powered by AXE το βράδυ της Κυριακής (20.00μμ, gazzetta)
eSoccer: Live στοίχημα με υψηλές αποδόσεις! | 21+

Οι gamers του Ολυμπιακού διέσυραν αυτούς του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό του Gazzetta Cup powered by AXE και με συνολικό σκορ 11-2(!) πήραν την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό όπου το απόγευμα της Κυριακής (20:00 gTV) θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός ήταν το αφεντικό από το πρώτο κιόλας παιχνίδι, όταν επικράτησε 6-1 των gamers του Παναθηναϊκού! Αν και το πρώτο ημίχρονο έληξε με το 1-0 για τους «ερυθρόλευκους» να έρχεται δύσκολα με ένα τέρμα του Ελ Αραμπί, σε ένα ισορροπημένο 45 λεπτό, το δεύτερο ημίχρονο άνηκε εξ ολοκλήρου στους Πειριαώτες. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού έγραψε και το 2-0, ενώ το 3-0 έκανε ο Μπρούνο με πλασέ προ κενής εστίας.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σκόραρε απέναντι σε μια από τις πρώην του ομάδες για το 4-0, με τον Παναθηναϊκό να... αντιδρά και να μειώνει προσωρινά σε 4-1 με σκόρερ τον Μακέντα. Ωστόσο οι gamers του Ολυμπιακού βρήκαν ακόμα δύο τέρματα, με τον Χασάν να κάνει το 5-1, αλλά και το τελικό 6-1 το οποίο έστελνε τους γηπεδούχους από το πρώτο παιχνίδι στον τελικό του Gazzetta Cup powered by AXE!

Η ρεβάνς ήταν... τυπική διαδικασία με τον Ολυμπιακό να κυριαρχεί και πάλι. Ο Φορτούνης και ο Μασούρας, έβαλαν γρήγορα τον Ολυμπιακό μπροστά στο σκορ με 0-2, με τον Μπεκ να μειώνει σε 1-2. Από εκεί και πέρα όμως το παιχνίδι άνηκε και πάλι στους «ερυθρόλευκους». Οι gamers του Ολυμπιακού, έφτασαν στο 1-3 με τον Ελ Αραμπί, ενώ ο Χριστοδουλόπουλος στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε τον δίχτυ του σκορ στο 1-4 και ο Φορτούνης στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 1-5.

Κάπως έτσι ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Gazzetta Cup powered by AXE όπου την Κυριακή στις 20:00 θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ!

Το AXE, χορηγός του Gazzetta Cup, με την καμπάνια #AxeResponsiblyStayHome ενθαρρύνει το Μένουμε Σπίτι και ζητά από τους άντρες να κάνουν το ίδιο στηρίζοντας τους στην αγαπημένη τους δραστηριότητα, το gaming.

Gazzetta Cup powered by AXE: Όσα θέλεις να ξέρεις πριν το ζωντανό υπερθέαμα!

Παρακολούθησε το Gazzetta Cup Olympiakos vs Panathinaikos Semi Final από τον χρήστη HFP_PES_Greece στο www.twitch.tv
 

Τελευταία Νέα