FIFA 20: Νικητής ο Βλαχοδήμος κόντρα στη Μπράουνσβαϊγκ (vid)

Gazzetta team
FIFA 20: Νικητής ο Βλαχοδήμος κόντρα στη Μπράουνσβαϊγκ (vid)

bet365

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος εκπροσώπησε επάξια την Ζόνενχοφ στο εικονικό ντέρμπι της Ντράιτελιγκα που διοργάνωσε η Μπράουνσβαϊγκ, επικρατώντας με 4-3 σε φιλανθρωπικό ματς στο FIFA 20.
eSoccer: Live στοίχημα με υψηλές αποδόσεις! | 21+

Μπορεί η κρίση του κορονοϊού να εμποδίζει τις ομάδες από το να συνεχίσουν κανονικά το πρόγραμμα στα πρωταθλήματά τους, αλλά η Ζόνενχοφ του Παναγιώτη Βλαχοδήμου έβγαλε κανονικά την… υποχρέωση της για την αγωνιστική της Ντράιτελιγκα.

Η ομάδα του Έλληνα εξτρέμ έδωσε «ραντεβού» με την Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ στο FIFA 20, μετά από φιλανθρωπική πρωτοβουλία της δεύτερης στη «μάχη» κατά του Covid-19 και χάρη στον άλλοτε άσο των Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και Ξάνθης έφτασε στη νίκη με 4-3.

Πάνω από 30 χιλιάδες φίλοι των δύο συλλόγων παρακολούθησαν το ματς μέσα από την πλατφόρμα του twitch, σε ένα άκρως οργανωμένο event από πλευράς της Άιντραχτ, όπου οι οπαδοί της είχαν τη δυνατότητα να κλείσουν εικονικά εισιτήρια, να παραγγείλουν μπύρα και χοτ ντογκ, με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Μετά το τέλος του ματς, ο Βλαχοδήμος παραχώρησε και δηλώσεις ως θριαμβευτής και ανέφερε ότι αν είχε επιτευχθεί η νίκη αυτή στην πραγματικότητα, θα… άνοιγε κανα δυο μπουκάλια με τους συμπαίκτες του στο πούλμαν της επιστροφής, λογικό συμπέρασμα από τη στιγμή που η Ζόνενχοφ βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 21 βαθμούς και η Μπράουνσβαϊγκ 9η με 41.

Δείτε τη νίκη του Έλληνα εξτρέμ:

 

Τελευταία Νέα