Ανατροπή στα φαβορί του Survivor: Ποιος θα είναι ο νικητής; (poll)

Gazzetta team
Ανατροπή στα φαβορί του Survivor: Ποιος θα είναι ο νικητής; (poll)
H Kάτια Ταραμπάνκο αποχώρησε και οι στοιχηματικές άλλαξαν τις αποδόσεις για το φαβορί του φετινού Survivor.

Ηταν το μεγάλο φαβορί. Κάτι το οποίο αποτυπωνόταν και στις στοιχηματικές εταιρείες. Η Κάτια Ταραμπάνκο είχε βγει δύο φορές ως η δημοφιλέστερη παίκτρια από τις ψήφους του κοινού όμως τελικά... εγκατέλειψε το φετινό Survivor. Κι αυτή η εξέλιξη έφερε και την ανατροπή στα φαβορί του φετινού reality!

Σύμφωνα λοιπόν με τις στοιχηματικές πρώτο φαβορί για τον τίτλο του Survivor είναι ο Γιώργος Κορόμι (τον βρίσκουμε σε απόδοση 3.30) και ακολουθεί ο Τζέιμς Καφετζής με τον Νίκο Μπάρτζη (σε απόδοση 3.50).

Ο πρώτος, από την πρώην ομάδα των διάσημων, είναι ο Γιώργος Κοψιδάς ο οποίος είναι 4ο φαβορί και με απόδοση 4.00.

Τα αουτσάιντερ!

Φυσικά υπάρχουν και τα αουτσάιντερ που έχουν ξεχωρίσει στα social media αλλά όχι στους στίβους μάχης. Ο Τριαντάφυλλος για παράδειγμα είναι 8ος στην συγκεκριμένη λίστα (με απόδοση 7.00) ενώ ο Πάνος Καλλίδης είναι 16ος (!) και δίνεται στην μεγάλη απόδοση του 51.00!

Στην ίδια κατηγορία σε ότι έχει να κάνει με τις γυναίκες βρίσκουμε την Ελενα Κρεμλίδου (26.00 απόδοση για να κατακτήσει το Survivor) και την Ασημίνα Ιγγλέζου (51.00 απόδοση παρά το γεγονός ότι είναι εξαιρετική στους στίβους μάχης).

Οι δύο τελευταίοι

Εκτός από τα αουτσάιντερ υπάρχουν κι αυτοί που οι στοιχηματικές θεωρούν πως πολύ δύσκολα θα φτάσουν μέχρι τέλους.

Ο Περικλής Κονδυλάτος για παράδειγμα δίνει απόδοση 101.00 ενώ το να νικήσει το Survivor η Ανθή Σαλαγκούδη το βρίσκουμε στο 1001.00!

Loading...

Θα νικήσει άνδρας!

Σύμφωνα πάντα με τις στοιχηματικές το να κατακτήσει στο τέλος το Survivor κάποιος άντρας είναι το... πλέον σίγουρο. Κι αυτό γιατί το βρίσκουμε σε απόδοση 1.18 ενώ το να νικήσει το reality η οποιαδήποτε γυναίκα είναι σε απόδοση 4.50.

50-50 οι νέες ομάδες

Προφανώς με τις τελευταίες αλλαγές οι ομάδες είναι κάπως πιο ισοδύναμες σε σχέση με την αρχική μορφή του Survivor. Οι διάσημοι απλά μέτραγαν ήττες. Ομως σύμφωνα με τις στοιχηματικές πλέον το να υπάρξει νικητής είτε από τη κόκκινη ομάδα είτε από τη μπλε ομάδα οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες.

1.87 να υπάρξει νικητής από τη μπλε ομάδα, ίδια απόδοση εάν υπάρξει νικητής από τη κόκκινη ομάδα.

21+ | Παίξε Υπεύθυνα