«No Time to Die»: Νέα αναβολή για την ταινία του Τζέιμς Μποντ!

Gazzetta team
«No Time to Die»: Νέα αναβολή για την ταινία του Τζέιμς Μποντ!
Η πρεμιέρα της 25ης ταινίας Τζέιμς Μποντ μεταφέρεται για τις 2 Απριλίου 2021.

Μεγάλη είναι η απογοήτευση των φίλων του Τζέιμς Μποντ, καθώς η επερχόμενη ταινία «No Time to Die» παίρνει και νέα αναβολή!

Υπενθυμίζουμε ότι η πολυαναμενόμενη 25η περιπέτεια του 007, που επρόκειτο αρχικά να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2020, ήταν από τις πρώτες που «χτύπησε» η πανδημία του νέου κορονοϊού, με αποτέλεσμα η πρεμιέρα να μεταφερθεί για τις 12 Νοεμβρίου.

Τώρα, με ανακοίνωσή τους οι δημιουργοί έκαναν γνωστό ότι η πρεμιέρα αναβάλλεται για τις 2 Απριλίου του 2021, δηλαδή έναν χρόνο μετά τον αρχικό προγραμματισμό κυκλοφορίας στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Η απόφαση αυτή μόνο παράλογη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, αν αναλογιστεί κανείς ότι τα σινεμά σε Λος Άντζελες και Νέα Υόρκη, που αποτελούν και τη μεγαλύτερη αγορά, παραμένουν κλειστά, ενώ και τα μεγάλα στούντιο, βλέπε Disney/Marvel, αποφάσισαν να μεταφέρουν τις πρεμιέρες των blockbusters για το 2021.

Άλλωστε, ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί είναι και η πορεία της ταινίας του Tenet του Κρίστοφερ Νόλαν που αν και το φιλμ πήγε καλά δεδομένων των συνθηκών, τα έσοδα στο box office δεν ήταν τα αναμενόμενα.

«Οι παραγωγοί MGM, Universal και (οι παραγωγοί) της ταινίας του Μποντ, Μάικλ Τζ. Γουίλσον και Μπάρμπαρα Μπροκόλι, ανακοίνωσαν σήμερα ότι η κυκλοφορία του No Time To Die, της 25ης ταινίας της σειράς Τζέιμς Μποντ, θα καθυστερήσει έως τις 2 Απριλίου 2021, προκειμένου να προβληθεί σε ένα παγκόσμιο κινηματογραφόφιλο κοινό. Κατανοούμε ότι η καθυστέρηση είναι απογοητευτική για τους θαυμαστές μας, αλλά ανυπομονούμε να μοιραστούμε το No Time To Die τον επόμενο χρόνο», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πριν μερικά 24ωρα κυκλοφόρησε και το βιντεοκλίπ του ομώνυμου τραγουδιού της ταινίας το οποίο ερμηνεύει η Μπίλι Άιλις.

Αυτή θα είναι η πέμπτη και τελευταία φορά που ο Ντάνιελ Κρεγκ θα φορέσει το μαύρο σμόκιν του Μποντ και πλέον πρέπει να κάνουμε ακόμα αρκετούς μήνες υπομονή μέχρι να τον απολαύσουμε στον εμβληματικό ρόλο.

Πηγή: Reader.gr