Η καραντίνα έφερε διασκευές γνωστών τραγουδιών των '00s (vids)

Κάτια Πετροπούλου
Η καραντίνα έφερε διασκευές γνωστών τραγουδιών των '00s (vids)
Η Τάμτα και η ανερχόμενη Κιάννα σε δύο όμορφες, ανατρεπτικές διασκευές πασίγνωστων τραγουδιών, που κυριάρχησαν στα charts την δεκαετία του 2000.

Θυμάστε το τραγούδι «Σ' αγαπώ», με το οποίο συστήθηκε η Μαριάντα Πιερίδη το 2002 στο κοινό;

18 χρόνια αργότερα, η Τάμτα το «έντυσε» με την φωνή της και με μέσα που είχε στο σπίτι της, δηλαδή ένα τοίχο, ένα κινητό, πολύχρωμο φωτισμό και πολλή φαντασία, το ζωντάνεψε ξανά.

«Εφόσον το τραγούδι ήταν έτοιμο, η επιλογή που είχαμε ήταν να κυκλοφορήσουμε το τραγούδι χωρίς βίντεο κλιπ. Άλλωστε έχει συμβεί πολλές φορές και στο παρελθόν, και ας μην ζούσαμε τότε αυτά που ζούμε σήμερα. Αλλά είπα να μη συμβιβαστώ με αυτήν την ιδέα, και να δοκιμάσω να ντυθώ και να βαφτώ μόνη μου και να το γυρίσω με το κινητό μου, στο σπίτι και γύρω από αυτό, χωρίς φώτα και χωρίς κανέναν επιπλέον επαγγελματικό εξοπλισμό, με τη βοήθεια του ανθρώπου μου, ο οποίος κατάφερε να γίνει άρτιος καμεραμάν για πρώτη του φορά! Με αρκετή φαντασία, με ένα κινητό και με την εξαιρετική δουλειά που έγινε εκ των υστέρων στο μοντάζ με την προσθήκη χρωμάτων και visuals, νομίζω ότι έχουμε βγάλει ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα», έγραψε η ποπ τραγουδίστρια στο λογαριασμό της στο instagram.

Από την άλλη, το επίσης... ξακουστό «Ξέρω τι ζητάω» του γυναικείου συγκροτήματος Hi-5, που κυκλοφόρησε το 2003 επανεκτελέστηκε από την ανερχόμενη 27χρονη τραγουδίστρια Κιάννα (Κωνσταντίνα Ζέρβα), και το αποτέλεσμα είναι επίσης εντυπωσιακό.

Η καραντίνα δεν σημαίνει απαραίτητα «εγκλεισμός στο σπίτι», αλλά μπορεί να γίνει λόγος για δημιουργία, κέφι και χορό!