ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ: ΤΟ NETFLIX... ΚΕΡΝAΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ (VID)

TV & MOVIES

Σαββατόβραδο σε καραντίνα: Το Netflix... κερνάει εξαιρετικό ισπανικό θρίλερ (vid)

Στην πλατφόρμα του Netflix είναι από χθες διαθέσιμη η... Πλατφόρμα: Το ισπανόφωνο φουτουριστικό θρίλερ του Galder Gaztelu-Urrutia! Ό,τι πρέπει για σαββατόβραδο σε καραντίνα...

Σαββατόβραδο σε καραντίνα: Το Netflix... κερνάει εξαιρετικό ισπανικό θρίλερ (vid)

Όσοι δεν το έχετε εντοπίσει (που μάλλον, αφού δεν έχετε και τίποτα καλύτερο να κάνετε, το εντοπίσατε), έχει ανέβει εδώ και λίγες μέρες στο Netflix μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ταινία, το ισπανικό φουτουριστικό θρίλερ ''The Platform''.

Και, όπως θα γνωρίζετε όσοι ασχολείστε με το είδος, όπου Ισπανία (και Νότια Κορέα) και θρίλερ, το αποτέλεσμα, συνήθως, είναι πολύ καλό. Έως εξαιρετικό.

Η ταινία προβλήθηκε για πρώτη φορά στο φεστιβάλ του Τορόντο, το 2019, με το κοινό να τη λατρεύει. Κατέκτησε, μάλιστα, το People's Choice Award: Midnight Madness

Ήταν γνωστό πως θα φιλοξενηθεί στη streaming πλατφόρμα του Netflix, που απέκτησε τα δικαιώματα της διεθνούς προβολής του, εκτός από αυτά που αφορούν τις ασιατικές χώρες, και τώρα ήταν, αν μη τι άλλο, η καλύτερη περίοδος για να μας το... σερβίρει!

Φέρνει στις οθόνες μία τερατώδη δυστοπική κοινωνία, κλεισμένη μέσα σε τέσσερις τοίχους. 

Ο πολίτης, συγκεκριμένα, αυτής της δυστοπικής κοινωνίας μπαίνει με τη θέλησή του στη φυλακή, με την υπόσχεση ότι θα έχει μια καλύτερη ζωή όταν αποφυλακιστεί. Ωστόσο, όσο βρίσκεται σε αιχμαλωσία, όλα θα αλλάξουν... Οι φυλακισμένοι μένουν πεινασμένοι, την ώρα που βλέπουν άλλους να τρώνε.

Δείτε το trailer και γενικά δείτε το, αφού, μην ξεχνάμε... μένουμε μέσα!