Release Athens 2019: Η απόλυτη playlist για το καλοκαίρι σου (vids)

Release Athens 2019: Η απόλυτη playlist για το καλοκαίρι σου (vids)
44 τραγούδια, ένα από κάθε καλλιτέχνη που θα εμφανιστεί στην Πλατεία Νερού. Του Γιάννη Κονταξή

Από αύριο, Παρασκευή 7 Ιουνίου, μέχρι και την Κυριακή 30 Ιουνίου, η καρδιά της μουσικής Αθήνας θα χτυπάει στο Φάληρο! Εννιά μέρες, 44 συγκροτήματα, από heavy metal μέχρι reggae και από hip hop μέχρι rock 'n' roll. Αυτό που θα γίνει φέτος τον Ιούνιο στην Πλατεία Νερού, δεν έχει προηγούμενο!

Τι να πρωτοθαυμάσουμε δηλαδή... Τους Alice In Chains και τους Disturbed που έρχονται πρώτη φορά στην Ελλάδα; Τον Iggy Pop, τους Clutch και τους New Order που θα μας αναγκάσουν να χορεύουμε ασταμάτητα; Τους Manowar και τους Cypress Hill που θα αποδείξουν ότι παραμένουν πρωτοπόροι στον τομέα τους; Τους Damian Marley και Hozier που είναι η επιτομή της σύγχρονης καλής μουσικής; Και φανταστείτε ότι αυτά τα εννιά ονόματα είναι οι headliners της κάθε βραδιάς.

Κάτω από αυτούς θα εμφανιστούν άλλα 35 συγκροτήματα και καλλιτέχνες, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με πλούσιες παραστάσεις, πολλά hits, underground κουλτούρα και φανατικό κοινό. Οι Black Rebel Motorcycle Club, οι 1000mods, ο Ταφ Λάθος, οι Anthrax, οι Godsleep, o 12ος Πίθηκος και ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό.

Για αυτό και εμείς αποφασίσαμε να φτιάξουμε μια playlist γεμάτη Release. 44 τραγούδια, ένα από κάθε καλλιτέχνη που θα εμφανιστεί στην Πλατεία Νερού. Η σειρά των τραγουδιών στην playlist δεν είναι τυχαία, είναι ανάλογα με τη σειρά εμφάνισής τους, από τον Junior SP. που θα ανοίξει το φεστιβάλ την Παρασκευή 7 Ιουνίου μέχρι τους Disturbed που θα ρίξουν την αυλαία την Κυριακή 30 Ιουνίου. Έτσι, θα μπορείτε να απολαύσετε όλη την ποικιλομορφία των ήχων του Release! Δυναμώστε τα ηχεία και... πάμε!

Για εισιτήρια, τρόπο μετάβασης στην Πλατεία Νερού και περισσότερες πληροφορίες

Website: Release Athens - official site

Facebook: Release Athens Festival

Instagram: release_athens

Youtube: Release Athens

Twitter: Release Athens