Έσκασε: Η συμμορία του "La casa de papel" επέστρεψε! (pics & vid)

Στέλλα Παπαδοπούλου
Έσκασε: Η συμμορία του "La casa de papel" επέστρεψε! (pics & vid)
Οι «Tokio» και «Professor» σμίγουν ξανά υπό τους ήχους του "Bella Ciao" και υποδέχονται τα υπόλοιπα μέλη της σειράς για να διαβάσουν το σενάριο του τρίτου κύκλου! Τί γνωρίζουμε και τα... νέα μέλη.

Η συμμορία επιστρέφει και αυτή τη φορά πρόκειται για κάτι περισσότερο από μια ληστεία.

Καθώς νέα μέλη εισέρχονται στη συμμορία, τα ρίσκα είναι μεγαλύτερο από ποτέ!

Οι δράστες της «Τέλειας ληστείας» επιστρέφουν και είδαμε όλους τους ηθοποιούς του τρίτου κύκλου να κρατούν στα χέρια τους τις οδηγίες για το... νέο στόχο!

Η συμμορία ακούει «Bella Ciao» και δίνει ραντεβού σε μία σκοτεινή αποθήκη.

«Tokio», «Professor», «Denver», «Nairobi», «Rio», και «Helsinki» διαβάζουν το νέο σενάριο...

Μάλιστα, οι εκπλήξεις δεν λείπουν με τον «Berlin» να εμφανίζεται στην πρώτη «γεύση» που μας έδωσε το Netflix!

Ο τρίτος κύκλος θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στο Netflix μέσα στο 2019.

-Το καστ που επιστρέφει περιλαμβάνει τους Úrsula Corberó (“Tokio”), Álvaro Morte (“The Professor”), Jaime Lorente (“Denver”), Miguel Herrán (“Rio”), Darko Peric (“Helsinki”), Alba Flores (“Nairobi”), Esther Acebo (“Estocolmo”), Itziar Ituño (“Raquel Murillo”), Enrique Arce (“Arturo”), Kiti Mánver (Mariví) και Juan Fernández (“Coronel Prieto”) και Mario de la Rosa (“Suarez”) οι οποίοι εμφανίζονται στο βίντεο στο πλευρό του δημιουργού της σειράς Álex Pina και του σκηνοθέτη Jesús Colmenar.

-Μια επιπλέον έκπληξη για τους λάτρεις της σειράς έρχεται όταν εμφανίζεται ο “Berlin” (Pedro Alonso), ο οποίος πέθανε στο τέλος της ληστείας στη δεύτερη σεζόν. Η εμφάνιση του Berlin στο βίντεο θα πυροδοτήσει ξανά τις συζητήσεις των φανατικών της σειράς γύρω από το ποια πραγματικά ήταν η μοίρα του Berlin.

Bonus: Γνωρίζατε ότι η «Τέλεια Ληστεία» (La Casa De Papel) έγινε η πιο επιτυχημένη μη-αγγλόφωνη σειρά όταν οι σεζόν 1 και 2 κυκλοφόρησαν παγκοσμίως στο Netflix το 2018. Η σειρά είναι μια παραγωγή της Vancouver Media. Το Netflix πρόσφατα ανακοίνωσε την υπογραφή συμβολαίου σταθερής συνεργασίας με τον δημιουργό της σειράς Álex Pina.

Πόσο κόλλημα έφαγες με το "La casa de papel"; (quiz)